Zırhlı Güvenlik Kabinleri

Zırhlı Güvenlik Kabinleri, can ve mal güvenliği sağlıyor

Zırhlı Güvenlik Kabinleri

Yüksek riskli alanları korumak için yüksek güvenlik önlemleri alınması gerekiyor. Arma Kontrol, geliştirdiği Zırhlı Güvenlik Kabinleri ile en riskli alanlarda tüm saldırılara karşı can ve mal güvenliği sağlıyor. Tüm balistik mermi türlerine karşı güçlendirilen kurşun geçirmez kabinlere megafon, dış projektör aydınlatma aksesuarları da eklenebiliyor.

Tamamı Türk mühendislerden oluşan Ar-Ge ekibiyle yüksek güvenlik ürünleri sunan Arma Kontrol, güvenlik sistemlerine her geçen gün yenilerini ekliyor. Arma Kontrol’ün yüksek riskli alanların ve bu alanlardaki güvenlik birimlerinin korunması için geliştirdiği Zırhlı Güvenlik Kabinleri, güvenlik anlayışına yeni bir boyut kazandırıyor. Tasarımından üretimine kadar yüzde 100 yerli kaynak ve teknolojiyle geliştirilen kabinler, tüm balistik mermilere karşı üstün bir mukavemet gösteriyor. 

İhtiyaca özel üretilebiliyor

Güçlendirilmiş kurşun geçirmez Zırhlı Güvenlik Kabinleri, bas konuş megafon, dış aydınlatma projektörüyle de kapalı devre bir güvenlik sistemi oluşturuyor. Silahlık ve acil çıkış kapısı da bulunan kabinler, zırhlı camlarıyla da güvenlik birimlerine üstün bir görüş kabiliyeti sunuyor. 1600x1600, 1800x1800 ve 2200x2200 olmak üzere üç standart tipi bulunan kabinler, ihtiyaca ve projeye özel farklı ölçülerde de üretilebiliyor.

Fabrikadan hazır bir halde geliyor

Adliye, banka, askeri alanlar, petrol üretim tesisi ve konsolosluk gibi yüksek riskli alanlarda üstün bir güvenlik sağlayan kabinler oldukça kısa sürede üretilebiliyor. Fabrikada üretilerek hazır bir şekilde konumlandırılacağı alana getirilen kabinler, klima, elektrik ve internet gibi tüm ihtiyaçları karşılayabilecek altyapıyla geliyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 16.06.2021 01:28
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.