100’üncü Yıl Coşkusu Konserle Taçlandı

100’üncü Yıl Coşkusu Konserle Taçlandı

100’üncü Yıl Coşkusu Konserle Taçlandı

Cumhuriyet’in 100’üncü yılı kutlama etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Nil Karaibrahimgil, Manisalılarla buluştu. ‘Burası İstanbul’, ‘Pırlanta’, ‘Hadi İnşallah’, ‘Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyorum’ isimli sevilen şarkılarını Manisalılarla birlikte seslendiren Nil Karaibrahimgil, 100’üncü yıl coşkusunu taçlandırdı.

Şanlı Cumhuriyetimizin 100’üncü yılı tüm yurtta olduğu gibi, Manisa’da da büyük bir coşku, gurur ve heyecanla kutlandı. Cumhuriyetin 100’üncü yılı kutlama etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Nil Karaibrahimgil, Manisalılarla buluştu. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen konseri Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Ergün Aksoy ve Funda Solak, Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu ile Manisalılar ilgiyle takip etti. Gecede ilk olarak Manisa Büyükşehir Belediyesi Çok Sesli Korosu sahne aldı. Koro tarafından seslendirilen ‘100’üncü Yıl Marşı’ ve ‘İzindeyiz Marşı’ büyük beğeni topladı. Ardından ünlü sanatçı Nil Karaibrahimgil sahne aldı. Birbirinden güzel şarkılarıyla Cumhuriyet’in 100’üncü yıl coşkusunu taçlandıran Nil Karaibrahimgil, sevilen şarkılarını Manisalılar için söyledi. ‘Burası İstanbul’, ‘Pırlanta’, ‘Hadi İnşallah’, ‘Hakkında Her Şeyi Duymak İstiyorum’ isimli şarkılarını Manisalılarla birlikte seslendiren Nil Karaibrahimgil, Cumhuriyetin 100’üncü yıl coşkusunu taçlandırdı. 
Çiçek Takdim Etti
Nice Yüzyıllara diyerek sahneye çıkan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, “Kıymetli sanatçımıza ve ekibine Manisa’ya hoş geldiniz diyorum. Gecemize renk kattınız. Bu güzel gecede sizleri bizimle buluşturan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Genel Sekreter Yardımcısı Ergün Aksoy, Nil Karaibrahimgil’e çiçek takdiminde bulundu.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 30.10.2023 12:59
  • Çarşamba 33 ° / 24.4 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 22.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 30.3 ° / 21.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.