2 No’lu Araç Otoparkında Asfaltlama Çalışmalarına Başladı

Bulancak Belediyesi, 2 No’lu Araç Otoparkında Asfaltlama Çalışmalarına Başladı

2 No’lu Araç Otoparkında Asfaltlama Çalışmalarına Başladı

Bulancak Belediyesi, vatandaşların taleplerini dikkate alarak kent genelindeki çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, sahil bölgesinde yer alan 2 No’lu Araç Otoparkında, beton zeminin aşırı toz oluşturması nedeniyle vatandaşların yaşadığı rahatsızlığı gidermek için asfaltlama çalışmalarına başlandı.

Belediye Başkanı Necmi Sıbıç’ın talimatları doğrultusunda başlatılan bu çalışma, otopark alanının daha konforlu ve temiz bir hale getirilmesi amacıyla yürütülüyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, halkımızın daha rahat bir kullanım alanına kavuşması hedefleniyor.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 13.09.2024 11:33 Güncelleme: 13.09.2024 11:33
  • Salı 33.7 ° / 24.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.4 ° / 25.4 ° Güneşli
  • Perşembe 34.5 ° / 25.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.