76 Çocuk Daha Trafik Kurallarını Eğlenerek Öğrendi

76 Çocuk Daha Trafik Kurallarını Eğlenerek Öğrendi

76 Çocuk Daha Trafik Kurallarını Eğlenerek Öğrendi

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü işbirliği protokolüyle çocuklara trafik eğitimini aşılamak amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından Manisa’ya kazandırılan Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda Üzümcüler, Gazi ve Hatice Görgülü İlköğretim okullarından 76 öğrenciye daha trafik eğitimi verildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda, 2023-2024 eğitim-öğretim dönemi kapsamında trafik eğitimleri devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü işbirliği protokolüyle verilen eğitimlerde, minikler trafik kurallarını eğlenerek öğrenmenin keyfini çıkarıyor. Görevli trafik polisi, jandarma ya da trafik zabıtası tarafından teorik eğitimi alan minikler, daha sonra pratiğe geçiyor. Trafik eğitim parkında yer alan akülü araçlarla öğrendikleri bilgileri uygulayan minikler, hem eğleniyor hem öğreniyor. Bu kapsamda Üzümcüler, Gazi ve Hatice Görgülü İlköğretim okullarından 76 öğrenciye daha trafik eğitimi verildi. Öğrenciler, kendilerine kuralları anlatan görevlileri ilgiyle dinlerken, pratik eğitimde de eğlenerek öğrenmenin tadını çıkardı.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 30.12.2023 19:20
  • Cumartesi 24.9 ° / 20.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 30 ° / 19.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.8 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.