9. MAĞAZASINI ATAKULE’DE AÇTI!

Dünyada seyahat modasının öncü markası Samsonite, mağazacılık dünyasındaki yerini Türkiye’nin cazibe merkezi olan Ankara Atakule’de açtığı yeni mağazasıyla büyütmeye devam ediyor.

9. MAĞAZASINI ATAKULE’DE AÇTI!

1910 yılında kurulan Samsonite, modaya yön veren seyahat çözümleriyle dünyanın önde gelen valiz markaları arasında yer alıyor. Türkiye genelinde 67 mağazası bulunan Samsonite, yurt içindeki en özel cazibe merkezlerinde açtığı yeni mağazalarıyla Türkiye’deki mağazacılık anlayışına yepyeni bir boyut getiriyor.

 

Ankara’da sekiz mağazası bulunan Samsonite, Ankara Atakule’de açtığı yeni 9. mağazasıyla en sevilen valizleri, sırt çantaları, seyahat aksesuarları ve tasarımlarını seyahat severlerle buluşturmaya devam ediyor.

 

Her ihtiyacı karşılayan ürünleriyle Samsonite, jet set seyahat eden ayrıcalıklı ihtiyaçları olanlar için First Class, sık sık iş seyahatlerine çıkan, öncelikli ihtiyacı iş seyahatini konforlu hale getirmek olanlar için evrak ve bilgisayar çantaları, eğlenceli tatiller, hafta sonu kaçamakları sevenler içinse fonksiyonel ve keyifli seyahat çanta ve valiz alternatiflerini şimdi de Ankara’nın en prestijli alışveriş noktası olan Atakule’de sunuyor.

 

Lüks alışveriş merkezlerinde ve birebir hedef kitlesinin var olduğu noktalarda yer almayı amaçlayan Samsonite, Atakule Mağazası ile Ankara’daki 9. Mağazasını, Türkiye genelinde de 68. Mağazasını açmanın gurunu yaşıyor. Türkiye’nin en önde gelen cazibe merkezi ve moda dünyasının can damarı olan Ankara Atakule’deki yeni mağazasıyla perakende anlayışını da daha verimli bir şekilde büyütüyor.


Anahtar Kelimeler: 9. magzasını actı
Tarih: 12.11.2018 13:10
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.