AKDENİZ BELEDİYE MECLİSİ MART AYI 2'NCİ BİRLEŞİM TOPLANTISI GÜNDEMİ

AKDENİZ BELEDİYE MECLİSİ MART AYI 2'NCİ BİRLEŞİM TOPLANTISI GÜNDEMİ

AKDENİZ BELEDİYE MECLİSİ MART AYI 2

Akdeniz Belediye Meclisi,. aşağıda yazılı gündemi görüşmek üzere, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20.maddesine göre 08 Mart 2024 Cuma günü saat 10:00’da Mersin Akdeniz Belediyesi Hizmet Binası Konferans Salonunda 6.Dönem, 3.Toplantı, 2.Birleşim, 1.Oturumunu yapacaktır.

GÜNDEM: 

1-Yoklama.

2- Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması.

3- Bir önceki birleşim tutanak özetinin okunması.

4- Akdeniz İlçesi, Bekirde Mahallesi, 10610 ada, 11 parselde, 28,32 m² yüzölçümündeki Akdeniz Belediye Başkanlığı hissesinin, 3194 Sayılı İmar Kanununun 17.maddesine istinaden, idarenin ilgili kurum ve kuruluşlardan almış olduğu bedel üzerinden, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 18/e maddesi hükümlerine istinaden diğer hissedara satışı ile ilgili İmar, Çevre, Plan ve Bütçe ile Hukuk ve Toplumsal Adalet Komisyonlarına müştereken havale edilen konunun görüşülmesi.

5-  15 Mayıs-15 Haziran 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan 22. Mersin Uluslararası Müzik Festivaline Akdeniz Belediye Başkanlığınca yapılacak olan maddi desteğin belirlenmesi ile ilgili Plan ve Bütçe ile Eğitim ve Kültür Komisyonlarına müştereken havale edilen konunun görüşülmesi.

6- Mersin İli, Akdeniz-Toroslar-Yenişehir-Mezitli İlçeleri 1/5000 Ölçekli İlave ve Revizyon Nazım İmar Planına göre revize edilen, Mersin İli, Akdeniz İlçesi, Akdeniz Kent Merkezi 1.Etap 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu değişikliğine, askı süresi içerisinde Mersin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından yapılan itirazın değerlendirilmesi ile ilgili İmar, Çevre, Plan ve Bütçe, Gençlik, Spor ve Sağlık, Eğitim ve Kültür, Kadın Erkek Eşitliği, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Hukuk ve Toplumsal Adalet, Çocuk ve Engelli Hakları ile Ekonomi ve Kalkınma Komisyonlarına müştereken havale edilen konunun görüşülmesi.

7- Akdeniz Belediyesi sorumluluğunda bulunan sokak, meydan, yeşil alan, bulvar ve diğer alanlarda, altyapı yatırımı yapan kuruluş, firma ve vatandaşlar tarafından yapılacak kazılarla ilgili, gelir kaydedilecek ruhsat bedeli, keşif bedeli ve zemin tahrip bedelleri için 2024 yılı Mersin Büyükşehir Meclisinde onaylanan, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı Aykome Şube Müdürlüğü birim fiyatları üzerinden işlemlerin yapılarak, altyapı yatırım hesabına yatırılması ile ilgili Çevre, Plan ve Bütçe ile Hukuk ve Toplumsal Adalet Komisyonlarına müştereken havale edilen konunun görüşülmesi.

8- Temenni ve öneriler.

 


Mersin,Akdeniz Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 09.03.2024 02:13
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.8 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.