Alkan Ailesinin Acı Günü

Alkan Ailesinin Acı Günü

Alkan Ailesinin Acı Günü

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir ve Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Arif Alkan’ın vefat eden eşi Halime Alkan’ın cenaze namazına katıldı. Güzgülü, Arif Alkan ile ailesine başsağlığı ve sabırlar diledi.

Büyükşehir ve Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Arif Alkan’ın eşi Halime Alkan, hayatını kaybetti. Merhume Halime Alkan, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Hatuniye Camii’nde kılınan cenaze namazına Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü’nün yanı sıra AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Palabıyık, Belediye Meclis Üyeleri, Alkan ailesinin yakınları ve sevenleri katıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Arif Alkan ve ailesine baş sağlığı ve sabır dilerken, merhume Halime Alkan’a da Allah’tan rahmet diledi.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: alkan ailesinin acı günü
Tarih: 15.10.2023 18:31
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.