Tarih: 14.11.2023 12:57 75

Atatürk Bulvarı’nda Yol Çizgileri de Tamam

Atatürk Bulvarı’nda Yol Çizgileri de Tamam

Atatürk Bulvarı’nda Yol Çizgileri de Tamam

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından prestij cadde çalışmasıyla yepyeni ve modern görünüm kazanan Atatürk Bulvarı’nda Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yol çizgi çalışması da yapılarak, trafik güvenliği amaçlandı. Yapılan çalışmalar, Manisalı vatandaşlardan da tam not aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ile Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığının eski doğum hastanesi önünden itibaren sıcak asfaltını yaptığı ve modern aydınlatma çalışmalarıyla baştan sona yenilediği Atatürk Bulvarı’nda, yol çizgi çalışması gerçekleştirdi. il genelinde trafik güvenliği için yol çizgi çalışmalarının aralıksız sürdürüldüğünü belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde yepyeni ve modern görünüm kazanan Atatürk Bulvarı’nda da çalışmaları tamamladıklarını söyledi.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.