AVCI AİLESİ’NİN MUTLULUKLARINA ORTAK OLDUK

AVCI AİLESİ’NİN MUTLULUKLARINA ORTAK OLDUK

AVCI AİLESİ’NİN MUTLULUKLARINA ORTAK OLDUK

Çerkezköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında Avcı Ailesi’ni ziyaret ederek hediye paketlerini takdim eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, dünyaya gözlerini Buse bebeğe de uzun ve sağlıklı yaşamlar diledi.

 

HOŞ GELDİN BUSE BEBEK BEBEK

Fatih Mahallesi’nde ikamet eden Avcı ailesini ziyaret eden Belediye Başkanımız Vahap Akay, Ayşe-Sefa Avcı çiftinin dünyaya gözlerini açan bebekleri Buse’ye sağlıklı ve uzun bir yaşam temennisinde bulundu.

GÖZÜNÜZ AYDIN OLSUN

Ayşe-Sefa Avcı çiftine de “Gözünüz aydın olsun. Allah analı ve babalı büyütsün. Sağlıklı, mutlu ve başarılar ile dolu bir yaşamı olsun Buse bebeğin” diyen Belediye Başkanımız Vahap Akay, aile ile bir süre sohbet ettikten sonra Çerkezköy Belediyesi’nin ‘Hoş Geldin Bebek Paketi’ni aileye takdim etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Belediye Başkanımız Vahap Akay’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren ve teşekkür eden Ayşe-Sefa Avcı çifti de, böylesine anlamlı ve güzel bir projeyi hayata geçiren Çerkezköy Belediyesi’ni tebrik ettiler.

 


Tekirdağ,Çerkezköy Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 10.02.2024 19:26
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.