Tarih: 23.02.2024 13:49 87

Azerbaycan heyetinden Büyükşehir'e ziyaret

Azerbaycan heyetinden Büyükşehir'e ziyaret

Azerbaycan heyetinden Büyükşehir

Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanvekili Parviz Mammadzade, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Türkiye Azerbaycan Dernekleri Federasyonu Genel Başkanvekili Parviz Mammadzade, Türkiye Masası Sorumlusu Kenan Memmedov ve Bakü Devlet Üniversitesi Avukatlar Koleji Akademisi Rektörü Prof. Dr. Amir Aliyev, Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Sayın Şentürk Hoşgül ile beraberindeki heyeti ağırladı. Federasyon Başkanvekili Parviz Mammedzade, Başkanvekili Güzgülü’ne, Azerbaycan’a özgü halı dokuması ve derneğin hatırası porselen tabağını hediye etti. Büyükşehir Başkanvekili Mehmet Güzgülü ise Azerbaycan heyetine Manisa’ya özgü hediyeler takdim ederken, ziyarette Genel Başkanvekili Parviz Mammadzade, federasyonun çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkanvekili Güzgülü ise Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sivil toplum kuruluşlarına verdiği destekler hakkında bilgiler verirken, federasyona çalışmalarında başarılar diledi.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.