Babalar ve Çocukları Unutulmaz Bir Deneyim Yaşadı

Çalık, “Bir çocuğun en mutlu olduğu zaman anne ve babası ile geçirdiği zamandır. Çocuklarla vakit geçirmek de her zaman çok özeldir. Çocuklara daha güzel ortamlar hazırlamak için var gücümle çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

Babalar ve Çocukları Unutulmaz Bir Deneyim Yaşadı

Babalar ve Çocukları Unutulmaz Bir Deneyim Yaşadı 

 

Beylikdüzü Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Baba Çocuk Kampı, yine renkli görüntülere sahne oldu. Cumhuriyet Doğa ve İzcilik Parkı’nda gerçekleşen etkinlikte farklı bir hafta sonu deneyimi yaşayan babalar ve çocukları, hem doğanın tadını çıkardı hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı. Çocuklara daha güzel ortam hazırlamak için çalıştıklarını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Bir çocuğun en mutlu olduğu zaman anne ve babası ile geçirdiği zamandır. Çocuklarla vakit geçirmek de her zaman çok özeldir. Çocuklara daha güzel ortamlar hazırlamak için var gücümle çalışıyorum” ifadelerini kullandı.

“CUMHURİYET DOĞA VE İZCİLİK PARKI”

Beylikdüzü Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Baba Çocuk Kampı yine renkli görüntülere sahne oldu. Beylikdüzü’nde ikamet eden 30 baba ve 40 çocuğun katılımıyla gerçekleşen ve iki gün süren etkinlikte; kampçılık ve yön bulma gibi eğitimler verilirken aynı zamanda çeşitli atölye çalışmaları da yapıldı.Dereağzı Mahallesi’nde bulunan Cumhuriyet Doğa ve İzcilik Parkı’nda gerçekleşen etkinlikte çadır kurmayı, kamp ateşi yakmayı ve kamp kuralları gibi birçok bilgiyi babalarının yanında öğrenen çocuklar farklı bir hafta sonu deneyimi yaşadı. 

“ÇOCUKLARA DAHA GÜZEL ORTAMLAR HAZIRLAMAK İÇİN VAR GÜCÜMLE ÇALIŞIYORUM”

İki gün süren Baba Çocuk Kampı’nın kapanış törenine katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık,  bir çocuğun en mutlu olduğu zamanın anne ve babası ile geçirdiği zaman olduğunu vurgulayarak, “Çocuklarla vakit geçirmek her zaman çok özeldir. Mümkün olduğunca çocuklara daha güzel ortamlar hazırlamak için var gücümle çalışıyorum. Baba Çocuk Kampımız artık geleneksel hale geldi. Bu iş gönülle yapılır ve burada gönül veren herkese yürekten teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm babaların da yaklaşan Babalar Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu. 

Haber: Nezir KARAYÜN


Tarih: 11.06.2024 11:01
  • Salı 32.6 ° / 24.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.8 ° / 27 ° Güneşli
  • Perşembe 35.9 ° / 25.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.