Başarılı Müdürün Görevden Alınması Tepki Topladı

İstanbul'da gerçekleşen 12 milli eğitim müdürü değişikliği, Beylikdüzü'nde büyük bir tartışmaya yol açtı. Özellikle, Beylikdüzü Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koç'un görevden alınması, ilçede büyük bir tepkiyle karşılandı.

Başarılı Müdürün Görevden Alınması Tepki Topladı

Beylikdüzü Halkı Başarılı Milli Eğitim Müdürünün Görevden Alınmasını Sorguluyor..!

 

BAŞARILI MÜDÜRÜN GÖREVDEN ALINMASI TEPKİ TOPLADI

 

İstanbul'da gerçekleşen 12 milli eğitim müdürü değişikliği, Beylikdüzü'nde büyük bir tartışmaya yol açtı. Özellikle, Beylikdüzü Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koç'un görevden alınması, ilçede büyük bir tepkiyle karşılandı. Beylikdüzü halkı, başarılı çalışmalarıyla tanınan Mustafa Koç'un neden görevden alındığını anlamakta zorlanıyor ve bu kararın arkasındaki sebepleri sorguluyor.

 

“MUSTAFA KOÇ'UN GÖREV SÜRESİNDEKİ BAŞARILARI”

 

Görevde kaldığı süre boyunca Mustafa Koç, ilçede birçok projeye imza attı ve Beylikdüzü'nü eğitim alanında İstanbul'un en başarılı ilçelerinden biri haline getirdi. TÜBİTAK 4004 Doğal ve Bilim Okulları projesi kapsamında, Türkiye genelinde kabul edilen 125 projeden biri Beylikdüzü'nden çıktı. Ayrıca, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı kapsamında, Beylikdüzü'ndeki 41 kurumdan 25'i hibe almayı başardı.

 

“TÜRKİYE GENELİNDE FİNALİST OLAN PROJELER”

 

Mustafa Koç döneminde Beylikdüzü, ulusal düzeyde birçok başarıya imza attı. TÜBİTAK 2204A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasının Avrupa Bölge Finalleri'nde Beylikdüzü'nden 4 proje finale kaldı. Ayrıca, TÜBİTAK 2204B Ortaokul Öğrencileri arasındaki yarışmada da ilçedeki 8 okul başarılı sonuçlar elde etti. Beylikdüzü, TÜBİTAK Bilim Söyleşisi ve Teknofest 2024 gibi organizasyonlarda da yüksek başvuru sayıları ve final dereceleriyle dikkat çekti.

 

“EĞİTİMDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR VE BAŞARILAR”

 

Beylikdüzü, eğitimde yenilikçi projelerle de adını duyurdu. Eğitimde iyi örnekler ve özgün uygulamalar kapsamında düzenlenen projelerde, 9 proje saha ziyaretine kaldı ve bunlardan 5'i final aşamasına katılmaya hak kazandı. Ayrıca, Yıldız Teknopark ve Üsküdar Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen yarışmalarda da Beylikdüzü'nün projeleri finale kaldı.

 

“BAŞARILAR CEZALANDIRILMALI MI, ÖDÜLLENDİRİLMELİ Mİ?”

 

Beylikdüzü halkı, Mustafa Koç'un başarılı performansına rağmen görevden alınmasını büyük bir şaşkınlık ve üzüntüyle karşılıyor. Halk, "Bu kadar başarılı bir milli eğitim müdürümüzü neden görevden aldılar?" diye sorarken, başarıların cezalandırılması mı yoksa ödüllendirilmesi mi gerektiği konusunda da tartışmalar devam ediyor. Beylikdüzü'nde Mustafa Koç'un görevden alınmasının ardından yeni müdürün atanması da ilçede merak konusu oldu.

 

Haber: Nezir KARAYÜN


Tarih: 03.09.2024 14:56
  • Cuma 28.9 ° / 22.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.9 ° / 20.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 30 ° / 19.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.