BAŞKAN ADNAN ÖZTAŞ’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ADNAN ÖZTAŞ’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN ADNAN ÖZTAŞ’TAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Sandıklı Belediye Başkanımız Adnan Öztaş, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Adnan Öztaş mesajında şu ifadelere yer verdi.

“Kıymetli hemşehrilerim, bir Ramazan ayını daha geride bırakmanın huzuru ve sevinciyle, sizlere en içten dileklerimle Ramazan Bayramı’nı kutlarım. Bu mübarek günlerin bereketi ve coşkusuyla, birlik ve beraberlik duygularımızı daha da pekiştirdiğimiz bu özel zamanı yaşamak büyük bir mutluluktur.

Ramazan ayı boyunca dualarımızı ederken, bir arada iftar sofralarında buluşurken, komşularımızla dayanışma içinde olduğumuz bir ayı geride bırakıyoruz. Bu ay boyunca gösterdiğiniz hoşgörü, sevgi ve yardımlaşma duygularını, Ramazan Bayramı’nın coşkusunda da yaşamaya devam edeceğiz.

Ben bu vesileyle; birlik, beraberlik, barış ve mutluluktan yana tüm değerlerimizi koruduğumuz, sevgi ve saygıyı el birliğiyle çoğalttığımız nice bayramlar dileğiyle Ramazan Bayramı’nızı kutlar, Bayramın size, ailenize, sevdiklerinize ve ülkemize sağlık, mutluluk, huzur, barış dolu güzel günler getirmesini dilerim. Daha nice bayramlarda hep beraber olmak dileğiyle Ramazan Bayramımız mübarek olsun.”


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 09.04.2024 13:22
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.