Başkan Büyükkılıç Tügva’nın “Köklerden Göklere” Başlıklı Konferansı’na Katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Gençlik Vakfı Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen ‘Köklerden Göklere’ başlıklı konferansa katıldı.

Başkan Büyükkılıç Tügva’nın “Köklerden Göklere” Başlıklı Konferansı’na Katıldı

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kayseri İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ve Gazeteci Yazar Yusuf Kaplan’ın konuşmacı olarak katıldığı Köklerden Göklere konferansına Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, genel sekreter yardımcıları, TÜGVA İl Başkanı İsmail Vefa Bayırbaş ve çok sayıda davetli katıldı.

Kayseri Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansta Gazeteci Yazar Yusuf Kaplan, bilgi, birikim ve tecrübelerini konuklara aktarırken, Başkan Büyükkılıç da “Türkiye Gençlik Vakfı Kayseri İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ve Gazeteci Yazar Yusuf Kaplan hocamızın konuşmacı olarak katıldığı Köklerden Göklere programına katılarak, hemşehrilerimiz ve genç kardeşlerimiz ile bir araya geldik” ifadelerinde bulundu.

Kayseri’de eğitim, kültür ve sanat faaliyetlerinin her zaman destekçisi olan Başkan Büyükkılıç, kentte düzenlenen programlara da katılarak vatandaşlar ile konuklarla da bir araya gelmeye özen gösteriyor.



Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 21.01.2024 13:43
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19 ° / 15.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.