Başkan Çalık Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Kavaklı Mahallesi’nde Gerçekleştirilen Çalışmaları Yerinde İnceledi Ve Yetkililerden Bilgi Aldı.

Başkan Çalık Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

 

Başkan Çalık Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi

 

Beylikdüzü’nde İlçenin Altyapısını Güçlendirmek Ve Yolların Kalitesini Artırmak Amacıyla Başlatılan Asfaltlama Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Kavaklı Mahallesi’nde Gerçekleştirilen Çalışmaları Yerinde İnceledi Ve Yetkililerden Bilgi Aldı.

 

 

Beylikdüzü Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince Kentin Altyapısını Güçlendirmek Ve Yolların Kalitesini Artırmak Amacıyla Başlatılan Asfaltlama Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor.  Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Çalışmaların Gerçekleştirildiği Kavaklı Mahallesi İbrahim Müteferrika Caddesi’nde İncelemelerde Bulundu. Başkan Çalık, Alanda Yaptığı İncelemenin Ardından, Proje Sorumlularından Detaylı Bilgi Aldı. Yetkililer, Çalışmaların Planlanan Takvim Doğrultusunda İlerlediğini Ve Kısa Sürede Tamamlanacağını Belirtti. Yeni Asfalt Kaplamasıyla Birlikte İlçede Yollar Daha Dayanıklı Ve Güvenli Hale Gelecek.

 

Çalık: Şehir İçi Trafik Akışı Daha Düzenli Ve Güvenli Hale Gelecek

 

Çalışmaları Yerinde İnceleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Yaptığı Açıklamada Asfaltlama İşlemlerinin İlçede Hız Kesmeden Devam Edeceğini Belirterek, “Şehrin Ulaşım Altyapısını Modernize Etmek Ve Komşularımıza Daha İyi Hizmet Sunmak İçin Çalışmalarımızı Aralıksız Sürdürüyoruz. Asfalt Yenileme Çalışmaları, Bu Çabalarımızın Önemli Bir Parçasını Oluşturuyor. Çalışmaların Tamamlanmasıyla Birlikte, Şehir İçi Trafik Akışı Daha Düzenli Ve Güvenli Hale Gelecek” Şeklinde Konuştu. Çalışmalar Sırasında Vatandaşların Ve Sürücülerin Daha Dikkatli Olmaları Ve Geçici Trafik Düzenlemelerine Uymaları Konusunda Uyarılarda Da Bulunan Başkan Çalık, “Bakım, Onarım, Yenileme Ve Asfaltlama Çalışmalarıyla Yollarımızı İyileştiriyor, Sorunlu Alanları Tek Tek Çözüme Kavuşturuyoruz. Süreci En Kısa Sürede Ve Hızla Tamamlayarak Vatandaşlarımızın Daha Konforlu Bir Yaşam Sürmesini Sağlayacağız” Diye Konuştu.

Haber: Hacı Ali YILMAZ

 

 

 

 

 

 


Tarih: 10.07.2024 17:03
  • Çarşamba 32.9 ° / 25.6 ° Güneşli
  • Perşembe 32.1 ° / 24.2 ° Güneşli
  • Cuma 31.4 ° / 22.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.