BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL HALKA AÇIK ARABA PAZARINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL HALKA AÇIK ARABA PAZARINI ZİYARET ETTİ

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL HALKA AÇIK ARABA PAZARINI ZİYARET ETTİ

Sandıklı ilçemizde yine bir ilki gerçekleştiren Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, ilçemizde halka açık olarak kurulan yeni araba pazarını ziyaret etti. Kapalı Pazar yerinde olan ve vatandaşlarımızın ilgi odağı haline gelen araba pazarını gezen Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, esnaflarımıza hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, ilçemizin sosyal ve ekonomik hayatına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen halka açık araba pazarının ziyaret ederek, esnafla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Dr. Mustafa Çöl, yeni pazarın Sandıklımızın ticaretine olan olumlu etkilerinden bahsederek; “Bu proje ile hem vatandaşlarımıza uygun fiyatlı araçlar sunma imkanı sağlamış oluyoruz, hem de ilçemizin ekonomik dinamiklerine katkıda bulunuyoruz.” dedi.

Ziyaret kapsamında esnafla sohbet eden Başkan Dr. Mustafa Çöl, pazarın ilerleyen dönemlerde daha da büyüyerek ilçemizin ticaretine önemli bir katkı sağlayacağını ifade etti. Ayrıca, vatandaşlara daha uygun fiyatlarla araç sahibi olma fırsatı sunan pazarın, ilçenin ekonomik kalkınmasına da olumlu etki yapacağını vurguladı.

Kapalı Pazar yerinde bulunan alanda yapılan araba pazarında vatandaşlarımız, satışa çıkarılan araçları inceleyip alışveriş yapma fırsatı bulduğu keyifli bir atmosferde geçtiğini dile getirterek, bu güzel hizmet için Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl’e duydukları memnuniyeti ifade ettiler.


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 06.01.2024 19:13
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.