BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİNE ZİYARET

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİNE ZİYARET

BAŞKAN DR. MUSTAFA ÇÖL’DEN AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİNE ZİYARET

Sandıklı Belediye Başkanımız Dr. Mustafa Çöl, Afyonkarahisar Valimiz Sayın Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’nı makamında ziyaret ederek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, kendilerine ilçemizle ilgili bilgiler verdiler.

Başkan Dr. Mustafa Çöl, Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı’na Sandıklımızdaki son gelişmeler hakkında bilgi verirken, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik potansiyellerini vurguladı. Ziyaret sırasında ayrıca, bölgesel kalkınma projeleri ve iş birliği imkanları ele alındı.

Vali Yiğitbaşı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Sandıklı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Çöl’e teşekkür etti. İlçe yönetimi ile uyumlu çalışmaların bölgedeki kalkınma ve hizmet standartlarını artıracağını belirten Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, dayanışma ve iş birliği mesajları verdi.

Başkan Dr. Mustafa Çöl ve Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, karşılıklı iyi niyet ve işbirliği çerçevesinde, ilerleyen günlerde ortak projeleri değerlendirmek üzere görüşmelerin devam edeceği konusunda mutabık kaldılar.


Afyonkarahisar,Sandıklı Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 29.11.2023 12:50
  • Pazar 36.5 ° / 25.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 36.7 ° / 25.4 ° Güneşli
  • Salı 36 ° / 25.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.