Başkan Ergün’den 3 İlçeye Kapalı Pazaryerleri ve Otoparklar Müjdesi

Başkan Ergün’den 3 İlçeye Kapalı Pazaryerleri ve Otoparklar Müjdesi

Başkan Ergün’den 3 İlçeye Kapalı Pazaryerleri ve Otoparklar Müjdesi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler, Gördes ve Selendi ilçelerine Kapalı Pazaryerleri ve Otoparklar müjdesi verdi. Başkan Ergün, “İlçe merkezlerimize geçmiş dönemlerde yaptığımız gibi vatandaşlarımızın hava şartlarından etkilenmeden, rahatça alışveriş yapabilmelerine imkan tanıyacak Kapalı Pazaryeri ve Otopark Projelerimize devam ediyoruz” dedi.

Geride kalan 15 yılık görev süresinde 1060 büyük projeyi Manisalıların hizmetine sunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler, Gördes ve Selendi ilçelerine Kapalı Pazaryerleri ve Otoparklar kazandırılacağını müjdeledi. Şehzadeler Belediyesi iş birliği ile Alaybey Kapalı Pazaryeri ve Katlı Otopark Projesinin hayata geçirildiğini belirten Başkan Cengiz Ergün, 600 tezgahlık semt pazarının kurulacağı projede 1165 araç kapasiteli otoparkında yer aldığını dile getirdi. İlçe merkezlerinde geçmiş dönemlerde yapıldığı gibi, vatandaşların hava şartlarından etkilenmeden rahatça alışveriş yapabilmelerine imkan tanıyacak Kapalı Pazaryeri ve Otopark projelerinin devam ettiğini vurgulayan Başkan Ergün, “Gördes’te 6903 metrekarelik alanda 28 adet kapalı satış alanı ve 324 adet tezgah kapasitesine sahip kapalı pazaryerini hayata geçiriyoruz. Selendi ilçemizde ise 5000 metrekare alana sahip 240 tezgah kapasiteli kapalı pazaryeri ile 400 araçlık açık, 200 araçlık kapalı otopark alanını ilçemize kazandırıyoruz” ifadelerini kullandı.



Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 02.03.2024 19:41
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.4 ° / 19.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.