Başkan Kesimoğlu, dernekleri ziyaret etti

Başkan Kesimoğlu, dernekleri ziyaret etti

Başkan Kesimoğlu, dernekleri ziyaret etti

Başkan Kesimoğlu, dernekleri ziyaret etti

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, eşi Sibel Kesimoğlu ile birlikte; Kırklareli Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde, dernek başkanı Yakup Yürükçü tarafından misafir edilen Başkan Kesimoğlu ve eşi, buradaki sohbette derneğin çalışmaları hakkında da güncel bilgiler aldı. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Yakup Yürükçü, Başkan Kesimoğlu’nun 2023’ü geride bırakırken, güzel bir sürpriz yaptığını ifade ederek, kendilerine teşekkür etti.

Kesimoğlu çifti daha sonra Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği’nde dernek başkanı Erol Ateş ve dernek yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Erol Ateş’in çalışmalarını her zaman yakından takip ettiğini söyleyen Başkan Kesimoğlu, kültürel ve sosyal açıdan büyük atılımlara imza atan derneği yürekten kutladığını ifade etti. Erol Ateş de, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu aktararak, Kesimoğlu çiftinin yeni yılını kutladı ve geldikleri için teşekkürlerini iletti.

Başkan Kesimoğlu, sivil dayanışmanın omurgası olan derneklerle, belediye olarak her zaman iç içe olduklarını vurgulayarak, bundan sonraki süreçte de, onların yanında olmaya devam edeceklerini dile getirdi.


Kırklareli,Kırklareli Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 04.01.2024 13:35
  • Pazartesi 36.7 ° / 25.4 ° Güneşli
  • Salı 36 ° / 25.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33 ° / 24.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.