Başkan Özdemir’den Kadınlar Günü Mesajı

Başkan Özdemir’den Kadınlar Günü Mesajı

Başkan Özdemir’den Kadınlar Günü Mesajı
 

“KADINLARIMIZI HER ZAMAN BAŞ TACI ETMELİYİZ”

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, hayatın başından sonuna kadar sevginin ve fedakarlığın anlamı olan kadınlarımızın her zaman baş tacı edilmesi gerektiğini söyledi.

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, mesajında kadınların sağlıklı ve gelişmiş toplumların temel taşı olduğuna işaret etti.

Yaşamın her alanında bizlerin yanında olan, dünyaya getirip büyüten, yetiştiren, eğiten, sevgi ve şefkatin sembolü olan kadınlarımızın en değerli varlıklarımız olduğunu vurgulayan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Kadınları mutlu olmayan toplumların gelecekleri de karanlıktır. Kadın mutlu olursa aile mutlu olur, aile mutlu olursa toplum mutlu olur. ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ hadisine mazhar olan kadılarımız aynı zamanda milli ve manevi değerlerimiz ile kültür ve geleneğimizin de en kıymetli taşıyıcılarıdır. Mutlu olmayı en çok hak eden kadınlarımızı her zaman baş tacı etmeliyiz” dedi.

Kurtuluş mücadelesinde cepheden cepheye koşarak, vatan savunmasında ön saflarda yer alan kadınlarımızın bugün bilimde, hukukta, ekonomide, sanatta, siyasette, sporda ve yaşamın her alanında varlığını en iyi şekilde hissettirdiğine değinen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, kadınlarımızın her zaman özverinin ve sevginin de kaynağı olduğunu vurguladı.

Mesajında, “Kadınlarımız için ne yapsak azdır” diyen Başkan Özdemir, “Niğde Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz projelerimizde kadınlarımızı hep ön planda tutmaya gayret ettik. Onların görüşlerini, fikirleri ve taleplerini rehber edinerek ve kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yaparak, onların bu kentte daha mutlu ve huzurlu yaşamalarının altyapılarını oluşturuyoruz. Sosyal yardım alan kadınlarımıza belediyemizin farklı alanlarında istihdam olanağı sağladık. Onların meslek sahibi olabilmeleri için kurslar açtık. Açtığımız kadın yaşam merkezlerimizde kadınlarımızın sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere daha çok dahil olmalarına olanak sağladık.  Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüzde, kadınlarımıza, hukuki, sosyolojik ve psikolojik destek veriyoruz. Yeni dönemde de kadınlarımıza yönelik çok önemli projelerimizin olduğunu buradan ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Sevgi ve şefkat gibi en güzel duyguların anlamı olan kadınlarımızın bir gün değil her gün anılması gerektiğine de vurgu yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Bu vesileyle başta şehitlerimizin, gazilerimizin ve kahraman Mehmetçiklerimizin anne ve eşleri olmak üzere, tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 


Niğde,Niğde Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 09.03.2024 09:30
  • Çarşamba 23.8 ° / 15.4 ° false
  • Perşembe 24.2 ° / 15.5 ° false
  • Cuma 27.4 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.