Başkan Özdemir'in 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Başkan Özdemir'in 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Başkan Özdemir
 

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Engellilerimize imkân verildiğinde elde ettikleri başarıların takdire şayan olduğunu belirten Başkan Özdemir, yapmış oldukları tüm çalışmalarda engelli vatandaşları gözettiklerini söyledi.

Başkan Özdemir, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “Bugün, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel gün, toplumumuzda engelli bireylerin haklarına ve ihtiyaçlarına daha fazla dikkat çekmek için önemli bir gündür.

Engelli bireyler, toplumumuzun önemli bir parçasıdır ve onların hayatlarını kolaylaştırmak, haklarını korumak ve desteklemek hepimizin sorumluluğudur. Bu nedenle, Niğde Belediyesi olarak, engelli vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Engelli bireylerin toplumsal hayata tam ve eşit katılımını sağlamak için engelleri kaldırmak, engelli dostu bir şehir oluşturmak hedefimizdir. Engelli vatandaşlarımızın günlük yaşam faaliyetlerini sürdürebilmeleri için engelsiz ve erişilebilir bir çevre sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Niğde’mizde, engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına uygun düzenlemeler yaparak, kamu binalarımızı erişilebilir hale getiriyoruz. Eğitim, istihdam ve sosyal hayatta engelli bireylerin desteklenmesi için projeler geliştiriyoruz. Engelli dostu parklar, spor alanları ve rekreasyon alanları oluşturarak engelli vatandaşlarımızın sosyal aktivitelere katılmalarını teşvik ediyoruz.

Bu vesileyle, tüm engelli vatandaşlarımızın Dünya Engelliler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, onlara sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yaşam diliyorum. Unutmayalım, engelleri birlikte aşabiliriz.”

 

 

 


Niğde,Niğde Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 01.12.2023 12:46
  • Cumartesi 35.5 ° / 24.1 ° Güneşli
  • Pazar 38.8 ° / 26.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 39.1 ° / 28.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.