Başkan Topaloğlu’ndan ilçe merkezinde iftar yemeği

Başkan Topaloğlu’ndan ilçe merkezinde iftar yemeği

Başkan Topaloğlu’ndan ilçe merkezinde iftar yemeği


Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ramazan ayı dolayısıyla Kemer merkezde yaşayan vatandaşlar için iftar yemeği organize etti.

Kemer Cumhuriyet Meydanı'nda verilen iftar yemeğine, Başkan Topaloğlu'nun yanı sıra eşi Fikriye Topaloğlu, CHP Kemer İlçe Başkanı Adem Barış, Kemer Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Bilici, Kemer Belediyesi Başkan Yardımcısı Emin Gül, Ahıskalı Türkler Derneği'nin kurulmasında önemli bir rol oynayan ve geçen seçimlerde CHP'den milletvekili adayı olan Ramiz Atahan, Kemer Belediyesi Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Topaloğlu, orucunu açan vatandaşlarla tek tek selamlaşarak sohbet etti. Topaloğlu, tüm vatandaşların ramazan ayını tebrik ettiğini söyledi.

Başkan Topaloğlu'na sevgi seli

İftar sonrası vatandaşlar, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile fotoğraf çektirmek için adeta birbiri ile yarıştı.

Özellikle çocukların bol bol fotoğraf çektirdiği Başkan Topaloğlu, iftar yemeğine katılan vatandaşlara teşekkür ettiğini söyledi.

Öte yandan Başkan Topaloğlu, geleceğin futbolcularını yetiştiren Kemer Belediyesi Futbol Okulu'nun Kazım Gül Stadı'ndaki antrenmanına katılarak çocuklarla sohbet etti.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 29.03.2024 01:19
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli
  • Salı 26 ° / 17.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.