BAŞKAN YILMAZ, ANTAKYA BELEDİYESİ PERSONELLERİNE VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

BAŞKAN YILMAZ, ANTAKYA BELEDİYESİ PERSONELLERİNE VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

BAŞKAN YILMAZ, ANTAKYA BELEDİYESİ PERSONELLERİNE  VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

BAŞKAN YILMAZ, ANTAKYA BELEDİYESİ PERSONELLERİNE

VEDA ZİYARETİNDE BULUNDU

 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler öncesinde beş yıl süreyle birlikte hizmet ettiği Antakya Belediyesi personellerini tek tek ziyaret ederek vedalaştı.

Tüm Başkan Yardımcılarını, daire müdürlerini ve personelleri tek tek ziyaret eden Başkan Yılmaz, ziyaretler esnasında duygusal anlar yaşadı. Personellerin hepsi Başkan Yılmaz ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten belediye çalışanları, beş yıl süre boyunca maaşlarını, ikramiyelerini gününde ve tam aldıkları için ayrıca teşekkürlerini ilettiler.

Her zaman bir belediye başkanından öte babacan yaklaşımı ile takdir toplayan Başkan Yılmaz’ı personeller de “Bizlere Baba gibi yol göstererek, sahip çıkarak çalıştınız Allah sizden razı olsun, hakkınızı helal edin.” diyerek uğurladılar. Personellerin bu yaklaşımına karşı duygusal anlar yaşayan Başkan Yılmaz’da helallik isteyerek veda etti.

Tüm birimleri tek tek ziyaret eden Başkan Yılmaz “Antakya Belediyesi ailem” dediği çalışanlarla günün anısına hatıra fotoğrafları da çekildi.

 

------------------------------&----------------------------------------------------------------------&-----------------------------


Hatay,Antakya Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 29.03.2024 12:52
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.