Başkan Balcıoğlu Fotoğrafçılık ve Yeşilçam Sergi Evi’ni Ziyaret Etti

Sergide, eski fotoğraf makineleri, karanlık oda ekipmanları, Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerine ait afişler ve fotoğraflar yer alıyor.

Başkan Balcıoğlu Fotoğrafçılık ve Yeşilçam Sergi Evi’ni Ziyaret Etti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, film endüstrisine dair faaliyetlerin ve sinema kültürünün yanı sıra fotoğrafçılığın geçmişini bugünümüzle buluşturan "Fotoğrafçılık ve Yeşilçam Sergi Evi"ni ziyaret etti. Bu özel ziyaret sırasında Başkan Balcıoğlu, sergide yer alan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı ve serginin önemine de vurgu yaptı.

Başkan Balcıoğlu, ziyarette yaptığı açıklamada, "Silivri Belediyesi olarak kültür ve sanat alanında gerçekleştirdiğimiz projelerle hemşerilerimizin sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlamaya devam ediyoruz. Fotoğrafçılık ve Yeşilçam Sergi Evi, hem fotoğrafçılık sanatının dönüşümünü gözler önüne seriyor hem de Yeşilçam'ın büyülü atmosferini ziyaretçilerimize sunuyor. Herkesi bu nostaljik yolculuğa davet ediyorum" dedi.

 

Sergide, eski fotoğraf makineleri, karanlık oda ekipmanları, Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerine ait afişler ve fotoğraflar yer alıyor. Ziyaretçiler, sergiyi gezerken hem fotoğrafçılık sanatının tarihsel gelişimine tanıklık ediyor hem de Yeşilçam'ın efsanevi dünyasına adım atıyor.


Tarih: 10.06.2024 14:56
  • Salı 32.6 ° / 24.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 35.8 ° / 27 ° Güneşli
  • Perşembe 35.9 ° / 25.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.