Başkan Uysal, Kepez Belediyesi’ni ziyaret etti

Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal, Kepez Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Uysal’ı, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ü vekaleten, Başkan Vekili Prof. Dr. Refik Emre Altekin karşıladı.

Başkan Uysal, Kepez Belediyesi’ni ziyaret etti

Kepez Belediyesi, Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal’ı ağırladı. Başkan Uysal’ı, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ü vekaleten, Başkan Vekili Prof. Dr. Refik Emre Altekin karşıladı. Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede, yürütülen çalışmalar ve gelecekte ortaklaşa hayata geçirilebilecek projeler üzerinde duruldu. Belediyeler arası iş birliğinin önemine vurgu yapan Başkan Vekili Prof. Dr. Refik Emre Altekin, Başkan Uysal'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Altekin, "Belediyeler olarak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunabilmek adına birlikte çalışmak ve deneyimlerimizi paylaşmak bizler için büyük bir fırsat" dedi. Başkan Uysal da sıcak ve samimi karşılamadan dolayı teşekkür ederek, "Kepez Belediyesi ile aynı projelerde yer almak ve tecrübe paylaşımında bulunmak bizim için de çok değerli. Bu tür ziyaretler, belediyeler arasındaki dayanışmayı ve iş birliğini güçlendiriyor" dedi. 

Başkanlık makamındaki görüşme karşılıklı iyi dileklerin ve iş birliği temennilerinin iletilmesiyle son buldu. Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal,  Başkan Vekili Prof. Dr. Refik Emre Altekin ile beraber Kepez Belediyesi’nin Halkla İlişkiler Birimini ziyaret etti. Belediye personeline çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Uysal,  birime gelen vatandaşlara da hal hatır sordu. 


Anahtar Kelimeler: Başkan Uysal Kepez Belediyesi’ ziyaret
Tarih: 29.05.2024 12:15
  • Cuma 33.3 ° / 24.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 30.9 ° / 22.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32.2 ° / 24.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.