Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu Pazarcı Esnafımızla Kahvaltıda Buluştu

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu Pazarcı Esnafımızla Kahvaltıda Buluştu

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu Pazarcı Esnafımızla Kahvaltıda Buluştu
Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu Salı Pazarında güne başlayıp pazarcı esnafımızla kahvaltı yaptı. Emirdağ Belediyesi Kapalı Pazar Yeri’nde kurulan Salı Pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi ihmal etmeyen Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu esnafın kahvaltı davetine katıldı.
Pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımızla sohbet eden Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, pazar tezgahlarını gezerek hem esnafın hem de vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinledi.
Önemli olanın gönülden gönüle köprü kurmak olduğunu söyleyen Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu; “Bugün güne pazar yeri ziyaretimiz ile başladık. Pazarcı esnafımızın kahvaltı davetine icabet ederek keyifli bir masada buluştuk. Ardından pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımız ile bir araya gelerek talep, öneri ve sorunlarını dinledik. Esnafımıza hayırlı ve bereketli kazançlar, hemşehrilerimize de iyi alışverişler diledik. Derdimiz, halkımızı ve esnafımızı dinlemek her zaman onların yanında olmaktır. Güzel sohbetleri için gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’nun ziyaretlerinden memnun olduklarını belirten esnaf ve vatandaşlarımız kendisine teşekkür ettiler.

Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 19.12.2023 19:11
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.