Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’dan Öğretmenlerimize Hediye

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’dan Öğretmenlerimize Hediye

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’dan Öğretmenlerimize Hediye
Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ülkemizin fidanlarını büyük bir fedakârlıkla yetiştiren Emirdağ’daki bütün öğretmenlerimize isimlerine özel tasarlanan kupaları hediye etti.
Mesai arkadaşlarımız tarafından okullar ziyaret edilerek Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’nun selamı ve kıymetli öğretmenlerimiz için özel olarak hazırlanan hediyeleri takdim edildi.
Her mesleğin önemli olduğunu ancak her işin başının da eğitim olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu, “24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle başta beni yetiştirip bugünlere gelmemi sağlayan öğretmenlerimin ellerinden öpüyorum. Ülkemizin her köşesinde, Emirdağ’ımızda görev yapan istikbâlimizin mimarı bütün öğretmenlerimize saygı, hürmet ve şükranlarımı sunuyorum. Bu mukaddes görevi yerine getirirken şehit olan, vefat eden öğretmenlerimizi minnetle anıyor, hepsine Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Öğretmenlerimize görevlerinde başarılar diliyor bütün öğretmenlerimizin gününü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.
Bu özel günlerinde hatırlanmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden öğretmenler, Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya teşekkür ettiler.

Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 27.11.2023 12:50
  • Pazar 33.2 ° / 24.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.2 ° / 24 ° Güneşli
  • Salı 32.6 ° / 24.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.