Belediye uyardı; Vergi ödemelerinde son gün 31 Mayıs

Kepez Belediyesi, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergilerinde 2024 yılı birinci taksit ödemelerinin 31 Mayıs’ta sona ereceği uyarısında bulundu.

Belediye uyardı; Vergi ödemelerinde son gün 31 Mayıs

Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam vergilerinin ilk taksit ödemeleri 31 Mayıs Cuma günü mesai bitiminde sona eriyor. Kepez Belediyesi, 31 Mayıs Cuma günü mesai bitiminde sona erecek olan bu ödemeler için vatandaşları uyardı. Belediye, vatandaşların mağdur olmaması adına çeşitli önlemler aldı. Özellikle yaşlı ve engelli vatandaşlar için gerekli kolaylıkları sağlayan belediye personeli, bu kişilerin vergi ödemelerini rahatça yapabilmeleri için destek veriyor. Vergi ödemelerinde yaşanacak yoğunluk nedeniyle ilçede gezici olarak hizmet veren ‘Mobil Vezne’ de belediye bahçesinde vatandaşlara hizmet veriyor.  Vatandaşlar, belediye hizmet binasına girmeden de vergi ödemelerini ‘Mobil Vezne’den rahatça yapabilecekler. Vatandaşlar, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi, İlan ve Reklam Vergilerini Kepez Belediyesi veznelerinden, tüm Halkbank Şubelerinden veya belediyenin www.kepez-bld.gov.tr resmi internet sitesindeki ‘İnteraktif Belediyecilik’ bölümünde bulunan ‘Vergi Ödeme’ kısmını tıklayarak ödemelerini gerçekleştirebilirler. Emlak Vergisi 1. Taksit ödemeleri 2024 yılı için 1 Mart’ta başlamıştı. 31 Mayıs Cuma günü sona erecek olan Emlak Vergisi’nin 1. Taksit ödemelerini gerçekleştirmeyen vatandaşlara bu tarihten sonra yapılacak işlemler için gecikme zammı uygulanacak. Emlak Vergisi 2. Taksit ödeme tarihi ise Kasım’da. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 29.05.2024 12:21
  • Çarşamba 33.9 ° / 27 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 35.9 ° / 26.8 ° Güneşli
  • Perşembe 35.9 ° / 26.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.