Beylikdüzü ’nün En Güzide Okulu

Ata'mızı ebedi istırahatahın da ziyaret ettik. Bir yanıyla hüzünlü bir yanıyla huzurlu bu ziyaretimizin ardından Ankara gezi programımıza devam edildi.

Beylikdüzü ’nün En Güzide Okulu

Beylikdüzü ’nün En Güzide Okulu

 Ata'mızı ebedi istırahatahın da ziyaret ettik. Bir yanıyla hüzünlü bir yanıyla huzurlu bu ziyaretimizin ardından Ankara gezi programımıza devam edildi.

 

Özgüvenleriyle gelecek hedeflerini belirleyerek, sorgulayabilen, toplumumuzun manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, tüm değer yargılarına saygı duyan fertler yetiştirmeyi amaç  edinen,  Beylikdüzü Borsa İstanbul Ortaokulu müdürü Mustafa Selçuk Dandır, ziyarette bulunduk.

 

 

Beylikdüzü Borsa İstanbul Ortaokulu müdürü Mustafa Selçuk Dandır, Öğrenme becerisini arttırmak ve sorumluluk duygusunu öğrenciye benimsetmek hedeflerimizdir. Okulumuzda sevgi, saygı ve hoşgörü herkes için ortak değerlerdir. Öğrencilerimizin keyifli zaman geçirmesi için zaman zaman sinema gösterileri ve okul gezileri düzenlemekteyiz.Aralık ayının başlarında, Anıtkabir'de özel törenle Ata'mızı ebedi istırahatahın da ziyaret ettik. Bir yanıyla hüzünlü bir yanıyla huzurlu bu ziyaretimizin ardından Ankara gezi programımıza devam edildi. Kültürel bir gezi aktivitesi gerçekleştirdik. 

 

 

 

“Etkinlikler ve Faaliyetlerimiz”

Öğrencilerimizin severek faaliyet gösterdiği kendini istediği alanda geliştirmesi için tercih birçok alanda kurslarımız aktiftir. Bunlar muay thai, kickboks, drama, hızlı okuma ve satranç gibi birçok etkinlik ve faaliyetlerimiz yapılmaktadır. Biz Birbirimizi Tamamlıyoruz" projesi kapsamında Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite'ye dikkat çekmek için okulumuz 6-D sınıfında mandala etkinliği gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin daha düzenli okuma alışkanlığı edinmesi için hep beraber bol ödüllü okuma seferberliğine başlıyoruz. Kitap okumayan bir kimsenin, okumayı bilmeyene karşı bir üstünlüğü yoktur. "Mark Twain". Öğrencilerimizi kendi isteğiyle de sevdiği alanda gelişimine fayda sağlıyoruz. 

“Düzenli Deneme”

Eğitim- öğretim kalitemizi yükseltmek, başarılarımızı derecelendirmek için periyodik deneme sınavlarından geçirerek öğrencilerimizi başarılar sağlamak adına, geleceklerine hazırlıyoruz.

“Kütüphanemiz”

Okulumuzda yakın tarih de açılan kütüphanemizin eksiklerini tamamlayarak, zenginleşti tasnifi tamamlanarak öğrencilerimin kullanımına hazır hale getirildi. Okulumuzda öğrencilerine sunuldu. Öğrencilerimiz orada boş zamanlarını kütüphanemizde değerlendire biliyor.

“İngilizce Gösteri”

Öğrencilerimizin keyifli zaman geçirmesi okulumuzla bütünlük sağlaması için zaman zaman sinema gösterileri ve okul gezileri düzenlemekteyiz. Yaşar Acar Fen Lisesini ziyaret ettik. Liseli öğrenciler öğrencilerimizin LGS süreci hakkındaki sorularını yanıtladılar. Bu faaliyetlerimizle de öğrencilerimizi pozitif enerji sağlayarak okulumuza mutlu gelmelerini sağlıyoruz. Sene sonunda sergilenmek üzere tiyatro kursumuz başlamıştır. İngilizce gösteri sergilenecekdir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: beylikdüzü ’nün en güzide okulu
Tarih: 16.12.2022 17:21
  • Pazar 36.5 ° / 25.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 36.7 ° / 25.4 ° Güneşli
  • Salı 36 ° / 25.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.