BİLECİK BELEDİYESİ MÜZE AKADEMİ 5 YAŞINDA 5 YILDA BİNLERCE ÇOCUK 10’U AŞKIN ATÖLYEDE HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ

BİLECİK BELEDİYESİ MÜZE AKADEMİ 5 YAŞINDA 5 YILDA BİNLERCE ÇOCUK 10’U AŞKIN ATÖLYEDE HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ

BİLECİK BELEDİYESİ MÜZE AKADEMİ 5 YAŞINDA 5 YILDA BİNLERCE ÇOCUK 10’U AŞKIN ATÖLYEDE HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ

5 YILDA BİNLERCE ÇOCUK 10’U AŞKIN ATÖLYEDE HEM EĞLENDİ HEM ÖĞRENDİ
Bilecik Belediyesi’nce 5 yıl boyunca binlerce çocuğun birçok atölye etkinliğinde buluştuğu Müze Akademi, bu yıl da birbirinden eğlenceli ve keyifli atölye aktivitesini çocuklarla buluşturuyor.
Çocuklar ve eğitime yönelik faaliyetleriyle öğrencilerin yüzlerinde tebessüm oluşturan Bilecik Belediyesi, Müze Akademi bu yıl da kapılarını çocuklar için açıyor.
Çocukların verimli zaman geçirmeleri, eğlenerek öğrenmesi, yeni arkadaşlıklar kurmaları ve sosyal hayata daha çok katılmaları amacıyla hazırlanan program kapsamında bu yıl da 10'a yakın alanda çocuklara ücretsiz aktivite imkanı sunulacak.
ATÖLYELERDE TEORİK VE UYGULAMALI BİLGİLER ÇOCUKLARLA PAYLAŞILIYOR
Bilecik Belediyesi uzman eğitmenleri eşliğinde gerçekleştirilen Müze Akademi etkinlikleri kapsamında şu ana kadar çocuklar; tişört boyama, çömlekçilik, müzede dans, hat sanatı, ebru sanatı, çocuk zumbası, çim adam yapımı, müzede yoga ve müzede müzik isimli aktivitelerle buluşurken, bu yıl etkinliklere, yenileri eklendi.
MELEK BAŞKAN’DAN ÇOCUKLARA ARA TATİL HEDİYESİ
Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nın yakın ilgisi ve talimatlarıyla hazırlanan Müze Akademi etkinlikleriyle çocuklar, ara tatilleri daha keyifli değerlendirme imkanı bulacak.
Kukla atölyeleri ve vantrolog gösterisi, tuval atölyesi, çocuk yogası, çim adam yapımı, ebru sanatı, müzede dans ve sihirbazlık gösterilerinin çocuklarla ücretsiz şekilde buluşacağı etkinliklere 5 ile 10 yaş arası çocuklar katılabilirler.
11-18 Kasım tarihleri arasında çocukların beğenisine sunulacak etkinlikler için kayıtlar, www.bilecik.bel.tr adresinden yapılabilecektir.
 Kayıtsız öğrencilerin faydalanamayacağı müze akademi etkinlikleri ücretsiz olup, kontenjanlar sınırlı olacaktır.


Bilecik,Bilecik Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 08.11.2023 12:48
  • Pazar 30 ° / 21.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 26.4 ° / 20.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 27.7 ° / 18.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.