Tarih: 26.10.2023 13:04

BİLECİK CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUSU İÇİN HAZIR

Facebook Twitter Linked-in

Bilecik Belediyesi tarafından 26-29 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet bayramı etkinliklerinin takvimi hazırlandı.
Tüm yurtta olduğu gibi Bilecik’te de Cumhuriyet bayramının coşkusu, hazırlanan tiyatro oyunları, yürüyüş ve fener alayları, konferans, dans gösterileri ve konserlerle değerlendirilecek.
Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan program kapsamında; 26 Ekim Perşembe günü saat: 20:00’da Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde Kurtuluş Destanı dans tiyatrosu sahne alacak.
27 Ekim Cuma günü ise Anadolu Kadınlar Yardımlaşma Derneği tarafından Kahraman Türk Kadınları adlı defile ve tiyatro oyunu Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde saat: 20:00’da izleyici ile buluşacak.
28 Ekim Cumartesi günü Tepebaşı Belediyesi Çocuk Senfoni Orkestrasının Kültür ve Kongre Merkezinde saat: 16:00’daki konseriyle devam edecek olan etkinlikler kapsamında 29 Ekim Pazar günü Cumhuriyet Meydanında saat: 11:00’da resmi tören düzenlenecek.
Aynı gün saat: 16:00’da kültür kongre merkezinde Mektepten Meclise adlı kitap lansman programının düzenleneceği etkinlikler kapsamında aynı gün Kültür Kongre merkezi önünden şehir merkezine Cumhuriyet Konvoyu gerçekleştirilecek.
Saat: 17:00’da Cumhuriyet meydanında dans gösterilerinin düzenleneceği program kapsamında saat: 19:45’te Cumhuriyet meydanından şehir merkezine olacak şekilde fener alayı düzenlenecek.
Bilecik’te Cumhuriyet bayramı coşkusu saat: 20:30’da Cumhuriyet meydanında Simge tarafından verilecek konser ile son bulacak.
Tüm yurtta olduğu gibi Bilecik’te de coşkuyla kutlanacak olan Cumhuriyet Bayramı kutlama programlarına tüm halkımız davetlidir.


Bilecik,Bilecik Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —