BİLİMFEST’te Kepez’in bilim tırına yoğun ilgi

BİLİMFEST’te Kepez’in bilim tırına yoğun ilgi

BİLİMFEST’te Kepez’in bilim tırına yoğun ilgi
Kepez Belediyesi’nin kocaman bir  bilim merkezini içine sığdırdığı Bilim ve Teknoloji Tırı, Antalya Bilim Festivali’nde büyük ilgi gördü.

Kepez Belediyesi’nin Antalya’nın dört bir köşesine bilim taşıyan  Bilim ve Teknoloji Tırı, Antalya Bilim Festivaline katıldı. Kocaman bir  bilim merkezini adeta içine sığdıran Bilim ve Teknoloji Tırı’na, ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. Türkiye’nin ve Antalya’nın ilk gezici mobil bilim merkezi olan ‘Bilim ve Teknoloji Tırı’nda ziyaretçiler, yenilenebilir enerji kaynakları, manyetik alan, maddenin halleri, motorlar, robotik, 3 boyutlu yazıcılar ve sanal gerçeklik uygulamaları, yapay zeka, izohips, astronot selfi noktası, beyin dalgaları, iha yer istasyonu, hologram teknolojileri hakkında bilgi edindiler. 
Bilim ve Teknoloji Tırı’nı gezmek için uzun kuyruklar oluşturan ziyaretçiler teleskopla gökyüzünü gözlemleme deneyimi ne de kavuştular. 

Antalya,Kepez Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 22.10.2023 18:50
  • Pazartesi 24.5 ° / 16.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 25.4 ° / 16 ° Güneşli
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.