Büyükşehir Belediyesi’nde 179 Personele Daha Sağlık Taraması Yapıldı

Büyükşehir Belediyesi’nde 179 Personele Daha Sağlık Taraması Yapıldı

Büyükşehir Belediyesi’nde 179 Personele Daha Sağlık Taraması Yapıldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda görevli personellerinin tahlil ve tetkik işlemlerini tamamladı.
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürlüğü, kanunda belirtilen aralıklarla tehlike sınıflarına göre çalışanların sağlığını korumak, ortaya çıkabilecek veya mevcut bulunan sağlık problemlerinin önceden belirlenebilmesi adına periyodik sağlık taramalarını sürdürüyor. 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında, Manisa Büyükşehir Belediyesi Ana Hizmet Binası’nda görevli 179 personelin daha tahlil ve tetkik işlemleri tamamlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan personellere yönelik olarak hizmet veren, özel donanımlı mobil İSG araçları ve uzman sağlık çalışanları eşliğinde işitme testi, kan tahlili, akciğer grafisi, EKG, göz, SFT, idrar ve portör muayeneleri yapılıyor. 


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 13.02.2024 13:42
  • Pazar 27.3 ° / 21.2 ° false
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.