Büyükşehir’den Köprübaşılı Muhtarlara Ziyaretler

Büyükşehir’den Köprübaşılı Muhtarlara Ziyaretler

Büyükşehir’den Köprübaşılı Muhtarlara Ziyaretler

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Köprübaşı ilçesine bağlı Kıranşeyh, Alanyolu, Sargaç, Esat, Kıdırcık, Kavakyeri, Yeşilköy ve Kurtlar mahalle muhtarlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde, yapılan çalışmalar ve hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, Köprübaşı ilçesine bağlı Kıranşeyh Mahallesi Muhtarı Turgay Ayaz, Alanyolu Mahallesi Muhtarı Nuri Ataş, Sargaç Mahallesi Muhtarı Murat Kaya, Esat Mahallesi Muhtarı Şevket Kabak, Kıdırcık Mahallesi Muhtarı Adnan Öksüz, Kavakyeri Mahallesi Muhtarı Veli Çınar, Yeşilköy Mahallesi Muhtarı İhsan Özbek ve Kurtlar Mahallesi Muhtarı Ergül Kurt’u ziyaret ederek, yapılan hizmetler ve talepleri üzerine istişarelerde bulundu. Muhtarlara Başkan Ergün’ün hediyelerini teslim eden Büyükşehir heyeti, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını da iletti. Yapılan asfalt ve yol genişletme hizmetlerinden memnun olduklarını ifade eden muhtarlar da, Başkan Ergün’e selam ve teşekkürlerini iletti.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 03.11.2023 12:56
  • Pazar 30 ° / 19.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.8 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.2 ° / 20.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.