Büyükşehir’den Salihli’ye 50 bin metrekare kilit parke desteği

Büyükşehir’den Salihli’ye 50 bin metrekare kilit parke desteği

Büyükşehir’den Salihli’ye 50 bin metrekare kilit parke desteği

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Salihli Belediyesi arasında ilçede bulunan muhtelif mahallelerde kullanılmak üzere kilit parke taşı desteği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında muhtelif mahallelerde döşenmek üzere Büyükşehir Belediyesi tarafından 50 bin metrekare kilit parke taşı desteğinde bulunulacak.

İl genelindeki çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu hizmetlerin yanında ilçe belediyelerine de desteğini sürdürüyor. İlçe belediyelerine ihtiyaç duyulan mahallelerde kullanmaları için kilit parke taşı desteğinde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli Belediyesi ile protokol imzaladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda tarafından imzalanan protokol kapsamında 50 bin metrekare kilit parke taş desteği Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlanacak. Protokole atılan imzalar sonrasında hayırlı olsun dileklerini ileten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Hayırlı uğurlu olsun. Salihli ve Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle daha önce başlatmış olduğumuz Salihli mahallelerine taş döşeme noktasında Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, işçiliğini üstleniyor taşını da biz veriyorduk. Bugüne kadar yaklaşık 250 bin metrekare taş desteğinde bulunduk. Bunun üzerine bir 50 bin metrekare daha iki aylık süre içinde eksik olan mahallelerde tamamlanmak üzere talepte bulundu. Biz de hayır demedik, hayırlı uğurlu olsun. Salihli’de yaşayan kardeşlerimiz çamurdan kurtulsun, tek amacımız bu. Hizmet bizim işimiz, yolumuza devam ediyoruz” 
“Bir 5 yıl daha devam edeceğiz”
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ise, “Biz hep öyle dedik, Manisa’yı Cengiz Ergün başkan değiştirdi biz de Salihli’yi Cengiz Ergün başkanımla birlikte değiştireceğiz dedik. Bu amaçla 2014’den beri bu amaçla yola çıktık. Salihli sizin sayenizde inanılmaz yatırımlar aldı. Ben size ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun, inşallah 31 Mart’ta da yine bu şekilde devam edeceğiz. Bundan sonra da bir 5 yıl daha devam edeceğiz. Hayırlı olsun” dedi. 


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 29.01.2024 13:39
  • Cumartesi 33.3 ° / 25.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 36.5 ° / 25.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 36.7 ° / 25.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.