Büyükşehir’in Sultanları Turgutlu Belediyesi Kültür Sanatı Ağırlayacak

Büyükşehir’in Sultanları Turgutlu Belediyesi Kültür Sanatı Ağırlayacak

Büyükşehir’in Sultanları Turgutlu Belediyesi Kültür Sanatı Ağırlayacak

Büyükşehir’in Sultanları, 25 Ekim Çarşamba günü saat: 19.00’da Tarık Almış Spor Salonunda Turgutlu Belediyesi Kültür Sanat Takımını ağırlayacak. 
Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginde mücadele eden ve liderliğini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Turgutlu Belediyesi Kültür Sanat’ı konuk edecek. 25 Ekim Çarşamba günü saat: 19.00’da Tarık Almış Spor Salonunda gerçekleşecek mücadele öncesinde yeşil beyazlı ekip hazırlıklarını sürdürüyor. 
Voleybol Severlere Davet 
Ligde 3’te 3 yaparak ilerleyen Büyükşehir’in Sultanları, Çarşamba günü karşılaşacağı Turgutlu Belediyesi Kültür Sanat maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Keyifli ve heyecanlı bir mücadele olacağını ifade eden Baş antrenör Caner Doğançay, tüm voleybol severleri Çarşamba günü saat:19.00’da Tarık Almış Spor Salonuna davet etti. 
Canlı Yayınlanacak
İki Manisa takımının mücadelesi Manisa Büyükşehir Belediyesi Facebook hesabından canlı verilecek. https://www.facebook.com/manisabsb adresinden spor salonuna gelemeyen voleybol severler, maçı canlı olarak takip edebilecek.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 24.10.2023 12:38
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.8 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.