Büyükşehir’in Sultanlarında Tek Hedef Galibiyet

Büyükşehir’in Sultanlarında Tek Hedef Galibiyet

Büyükşehir’in Sultanlarında Tek Hedef Galibiyet

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2.liginde ilk 5 haftayı kayıpsız geçen ve liderlik koltuğunda yer alan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 5 Kasım Pazar günü saat: 15:00’da Tarık Almış Spor Salonunda Akhisargücü Spor Kulübünü ağırlayacak.
Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Liginde mücadele eden ve liderliğini sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Akhisargücü Spor Kulübünü konuk edecek. 5 Kasım günü saat: 15:00’da Tarık Almış Spor Salonunda gerçekleşecek mücadele öncesinde yeşil beyazlı ekip yoğun tempoda hazırlıklarını sürdürüyor.
Voleybol Severlere Davet
Ligde 5’te 5 yaparak ilerleyen Büyükşehir’in Sultanları, Pazar günü karşılaşacağı Akhisargücü Spor Kulübü maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Ligdeki iyi gidişatı devam ettirmek istediklerini belirten ve keyifli bir mücadele olacağını ifade eden Baş antrenör Caner Doğançay, tüm voleybol severleri Pazar günü saat:15.00’da Tarık Almış Spor Salonuna davet etti.
Canlı Yayınlanacak
İki Manisa takımının mücadelesi Manisa Büyükşehir Belediyesi Facebook hesabından canlı verilecek. https://www.facebook.com/manisabsb adresinden spor salonuna gelemeyen voleybol severler, maçı canlı olarak takip edebilecek.


Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 03.11.2023 12:56
  • Cumartesi 24.9 ° / 20.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 30 ° / 19.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.8 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.