Çetinkaya'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Küçükçekmece Belediye Özel Kalem Müdürlüğü'ne atanan İlker Çetinkaya'ya Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün ve Tekin Haber gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet Tekin ile ziyaret gerçekleştirildi.

Çetinkaya

Çetinkaya'ya Hayırlı Olsun Ziyareti 

Küçükçekmece Belediye Özel Kalem Müdürlüğü'ne atanan İlker Çetinkaya'ya Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün ve Tekin Haber gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet Tekin tarafından bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaret sırasında, Karayun ve Çetinkaya, Küçükçekmece ilçesi hakkında görüş alışverişinde bulundu. 

KÜÇÜKÇEKMECE'NİN GELECEK PROJELERİ 

Ziyaretin ana gündem maddeleri arasında, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi'nin ilçeye yaptığı hizmetler ve gelecekte hayata geçirmeyi planladığı projeler yer aldı. Karayün, Çebi'nin ilçeye kattığı değerlerin önemine vurgu yaparak, gelecekteki projelerin de heyecanla beklendiğini ifade etti. 

İLKER ÇETİNKAYA'YA TEŞEKKÜR VE TEBRİK 

Nezir Karayun, İlker Çetinkaya'ya yeni görevinde başarılar dilerken, Çetinkaya'nın geçmişte basınla ilgili şef olarak yaptığı görevlerde de başarılı hizmetlere imza attığını belirtti ve kendisini tebrik etti. Çetinkaya ise, Türkiye Yerel Basın Birliği'nden gelen bu anlamlı ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. 

Haber: Ahmet Tekin


Anahtar Kelimeler: çetinkaya'ya hayırlı olsun ziyareti
Tarih: 10.09.2024 18:16
  • Çarşamba 28 ° / 21.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 29.4 ° / 21.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.