Çocuk Kültür Evi “Kütüphane Haftası”nı Neşeyle Kutladı

Çocuk Kültür Evi “Kütüphane Haftası”nı Neşeyle Kutladı

Çocuk Kültür Evi “Kütüphane Haftası”nı Neşeyle Kutladı

Kuruluşundan bu yana yürüttüğü atölye ve etkinlik programlarının yanı sıra çocuklara kütüphane hizmeti de sunan Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi, her yıl mart ayının son haftasında kutlanan Kütüphane Haftası kapsamında farklı yaş gruplarına yönelik etkinlikler gerçekleştirdi.

Çocuk Kültür Evi tarafından hafta boyunca çocuklarda erken yaşta kitap tanışıklığı sağlamak ve kentteki okuma kültürünü desteklemek amacıyla “Kütüphane Buluşmaları“ etkinliği gerçekleştirildi. Çanakkale Belediyesi Cevatpaşa Atam Kreş'in Sarı Yıldız, Ay, Bulut ve Güneş sınıfları öğretmenleri eşliğinde Çocuk Kültür Evi'ni ziyaret ederek yaratıcı okuma tekniğiyle gerçekleştirilen masal etkinliğine katıldı. Etkinlik kapsamında Güneş ve Ay sınıflarıyla Annie Silvestro'nun “Kütüphane Tavşanı“; Bulut ve Güneş sınıflarıyla ise Becky Bloom'un “Kültürlü Kurt“ isimli kitapları paylaşıldı. Ardından kütüphane kullanımı hakkında neşeli bir sohbet gerçekleştirilerek minik ziyaretçilere kütüphanedeki kitapları inceleme ve kendileri için birer ayraç tasarlama fırsatı sunuldu. Oldukça keyifli geçen etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.


Çocuk Kültür Evi sosyal medya hesapları:

https://www.facebook.com/cocukkulturevi/

https://www.instagram.com/cocukkulturevi/

https://twitter.com/CocukKulturEvi



Ayrıntılı Bilgi İçin: Cevatpaşa Mahallesi Piri Reis Caddesi Bayrak Sokak NO: 26/A  

Telefon: 0 286 217 73 11



29.03.2024 15:22

Çanakkale,Çanakkale Belediyesi
belediye365.com

Tarih: 29.03.2024 18:17
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.