Tarih: 09.09.2024 12:54

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 101. Yılı Kutlu Olsun!

Facebook Twitter Linked-in

Giresun Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, partisinin 101. Kuruluş yılı ile ilgili mesajında şu ifadelere yer verdi.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde 9 Eylül 1923’te kurulan CHP, Türkiye’nin bağımsızlığı, özgürlüğü ve çağdaş değerlerle yönetilmesi için verdiği mücadelenin simgesidir.

 

101 yıl boyunca Cumhuriyet Halk Partisi, Atatürk’ün ilke ve devrimlerinden ödün vermeden, laiklik, özgürlük, adalet ve demokrasi yolunda kararlılıkla yürümüştür. Bugün de aynı inanç ve azimle, halkın sesi olmaya, demokrasi ve insan haklarını savunmaya, daha aydınlık bir Türkiye için mücadele etmeye devam etmektedir.

 

CHP’nin kuruluşunun 101. yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyetimizin ve partimizin kurucularını, bu yolda emek vermiş tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi, Atatürk’ün çizdiği yolda, çağdaş, demokratik ve güçlü bir Türkiye için mücadeleye devam edecektir.

 

Bu anlamlı gün dolayısıyla, CHP’nin bir neferi olarak, partimizin kuruluş yıl dönümünü büyük bir onur ve gururla kutluyor, tüm halkımıza daha güzel yarınlar diliyoruz.

 

Necmi Sıbıç

Bulancak Belediye Başkanı




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —