CUMHURİYET’İN 100. YILI BİSİKLET TURU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

CUMHURİYET’İN 100. YILI BİSİKLET TURU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

CUMHURİYET’İN 100. YILI BİSİKLET TURU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bilecik Belediyesi, Kent Konseyi ve Bisikletliler Derneği İl Temsilciliği işbirliğinde Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında "100. Yıl Bisiklet Turu" düzenlendi.

Ellerinde Türk bayraklı bisikletleri ile Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan bisikletliler, Tevfikbey Caddesi ve Atatürk Bulvarı'ndan başlangıç noktasına dönerek turu tamamladı.

7’den 70’e birçok yaş grubundan insanların katıldığı etkinlikte 5 yaşındaki bir bisikletli de 4 tekerlekli bisikletiyle etkinliğe katıldı.

Caddedeki vatandaşlar ve esnafın alkışlarla katılımcılara destek verdiği etkinlik hakkında bilgi veren Bisikletliler Derneği İl Temsilcisi Hakan Yavuz, Bilecik Belediyesi, Bilecik Kent Konseyi ve Bisikletliler Derneği Bilecik İl Temsilciliği işbirliğinde güzel ve anlamlı bir buluşma gerçekleştirdiklerini belirtti.

Cumhuriyet'in 100. yılını en güzel şekilde kutlamak istediklerini kaydeden Yavuz, etkinlikte yer alan tüm paydaş ve bisiklet severlere teşekkür etti.


Bilecik,Bilecik Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 30.10.2023 13:00
  • Pazar 30 ° / 21.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 26.4 ° / 20.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 27.7 ° / 18.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.