Dinçer; Cumhurbaşkanımızı Asla Yalnız Bırakmayacağız

Malatya Milletvekili Aday Adayı Mehmet Mirza Dinçer'in Açıklamasında Öne Çıkan Cumhurbaşkanımızı Zinhar Yalnız Bırakmayacağız Vurgusu yaptı.

Dinçer; Cumhurbaşkanımızı Asla Yalnız Bırakmayacağız

Dinçer; Cumhurbaşkanımızı Asla Yalnız Bırakmayacağız

Malatya Milletvekili Aday Adayı Mehmet Mirza Dinçer'in Açıklamasında Öne Çıkan Cumhurbaşkanımızı Zinhar Yalnız Bırakmayacağız Vurgusu yaptı.

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Av. Uzm. Arb. Mehmet Mirza Dinçer geçtiğimiz hafta Memleketi Malatya’da aday adaylık müracaatını yoğun bir kalabalık eşliğinde gerçekleştirmiştir.

Adaylık müracaatından sonra yaptığı basın açıklamasında Dinçer; Acının büyük ve dehşetli olduğu böylesi bir zaman diliminde adaylık müracaatı için yanında bulunan dostlarına teşekkür ile başladığı konuşmasında yaşanan felaketin büyüklüğüne ve yıkıcı etkisine rağmen devletin her kademesinin ilk andan itibaren deprem bölgesinde olduğunu ve Malatyalılar olarak buna bizzat şahit olduklarını, bu sebeple başta Cumhurbaşkanımız ve Başkomutanımız olmak üzere emek veren tüm bürokratlara ve devletin her kademesindeki memur, amir, gönüllüler, kurtarma ve yardım ekipleri, polis, asker, jandarma ve tüm vatandaşlara yardımları için şükran borçlu olduklarını ifade etti.

“Zinhar Yolumuzdan Dönmeyeceğiz”

Açıklamanın devamında Dinçer, Burası deprem bölgesi ve acımız büyük, acımız taze ancak bütün bu zorlukların yanında kolaylığın olduğunu da hatırlamak ve hatırlatmak gerekir. Yıllar öncesinden 2023 ve 2071 hedeflerini açıklayan ve vizyonuyla Dünya çapında çığır açan AK davamız bu meşakkatli yolu kolaylaştıracak iradenin kendisidir. Türkiye yüzyılının startının verildiği 2023 yılında yaşadığımız bu felaket nedeyle adeta krizi fırsata çevirmeye çalışan bazı odaklar tarafından yapılmak istenileni hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu sebeple AK davanın AK neferleri olarak oynanan oyuna gelmeyecek zinhar yolumuzdan dönmeyeceğiz.

“Bizler Sözümüzden Dönemeyiz”


Dünya bir ve beraber  olmuş 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerini baltalamaya, karalamaya ve liderimizi davasında yalnız bırakmaya çalışırken ve bu çirkin niyet gün gibi ortadayken bizler davamızdan ayrılamayız. Bizler sözümüzden dönemeyiz. Bizler küsüp, darılamayız. Çünkü mesele memleket ve memleketin tam bağımsızlığı meselesidir. Bu sebeple birliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz önümüzdeki seçimde Cumhurbaşkanımızı zinhar yalnız  bırakmayacağız, biz buradayız, Malatya burada. Herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum dedi.

Haber: Rüzgar BÜYÜKTANKAYA


Tarih: 27.03.2023 12:45
  • Pazartesi 28.1 ° / 21 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 29.3 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.8 ° / 20.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.