DOĞU-BATI GÜZERGÂHININ YENİ BULVARI “YURT CADDESİ”

DOĞU-BATI GÜZERGÂHININ YENİ BULVARI “YURT CADDESİ”

DOĞU-BATI GÜZERGÂHININ YENİ BULVARI “YURT CADDESİ”

DOĞU-BATI GÜZERGÂHININ YENİ BULVARI

“YURT CADDESİ”

Şehrimizin her bölgesinde hemşehrilerimizin güvenli ve konforlu ulaşım sağlamaları, aynı zamanda şehrimizin trafik yoğunluğunun azalması için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.

Belediye Başkanımız Celal Köse’nin öncülüğünde şehrimize hizmet için yaptığımız çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Şehrimizin Doğu-Batı güzergahının en önemli bağlantı yollarından olan Yurt Caddesi yeni ve yenilenen yüzü ile şehrimize değer kattı.

DEĞER KATIYORUZ

Kadim Şehrimiz Yozgat’ın her bölgesinde hemşehrilerimizin güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşım sağlamaları aynı zamanda şehir trafik yoğunluğumuzun azaltılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin Doğu-Batı güzergahının en önemli bağlantı yollarından olan Yurt Caddemizde yaptığımız yol genişletme, asfalt, kaldırım, düzenleme, peyzaj ve ışıklandırma çalışmaları ile uzun yıllardır beklenen olan bir hizmeti daha hemşehrilerimizin istifadesine sunduk. Hem ulaşım daha güvenli ve konforlu hale gelirken hem de şehrimize değer katan bir hizmet daha hayata geçti.

ŞEHİR TRAFİĞİNE GİRMEDEN ULAŞIM

Çatak Mezarlığı’ndan Nohutlu Tepesi çıkış yoluna kadar uzanan Bin 550 metre uzunlunda, 14 metre genişliğinde yaptığımız yol çalışmalarımızı tamamladık. Bin 100 metre uzunluğunda ki kısımda 10 metreye, 450 metre uzunluğunda ki kısımda 14 metreye kadar genişlettiğimiz Yurt Caddemizde kaldırımları, peyzajı, asfaltı ve modern ışıklandırmaları ile şehrimizin batı kısmında bulunan köylerimiz ve mahallelerimizden ülkemizin ilk şehir hastanesi olan Yozgat Şehir Hastanesi’ne ulaşımın şehir trafiğine girmeden yapılmasını sağladık.

 


Yozgat,Yozgat Belediyesi
belediye365.com

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 15.11.2023 17:15
  • Çarşamba 33.9 ° / 27 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 35.9 ° / 26.8 ° Güneşli
  • Perşembe 35.9 ° / 26.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.