Tarih: 13.09.2024 10:49 143

Döşemealtı’ nın lezzet durağı; D6 Yörük Sofrası

Kim sevmez ki kokusu ile evi saran anne yemeklerini?

Döşemealtı’ nın lezzet durağı; D6 Yörük Sofrası

Öğle yemeklerinin, iş molalarının Döşemealtı’ nda ki önde gelen adreslerinden biri 

olan D6 Yörük Sofrası, mutfağından çıkan sıcacık yemekleri, mezeleri, zeytinyağlıları, taptaze salatalarıyla ve tatlıları ile tam bir esnaf lokantası tadında hizmet veriyor. 

 

Kim sevmez ki kokusu ile evi saran anne yemeklerini?

Ama maalesef her zaman annelerimizin sıcacık mutfağına misafir olma şansımız olmuyor. Neyse ki anne eli değmişçesine lezzetli, sıcak ve samimi ortamı ile keyif veren restoranlar bulabiliyoruz. Döşemealtı’nda bulunan D6 Yörük sofrası bu restoranlarda listenin ilk sıralarında yerini almış durumda. Bu birbirinden eşsiz lezzetleri tatmak için en kısa zamanda ziyaret etmelisiniz.

 Boş sandalye bulmanız biraz zor olacak! 

D6 Yörük Sofrasında her daim boş sandalye bulmak zor olsa da burada çıkan her yemeğin mide dostu olduğunun altını çizen D6 Yörük Sofrası sahibi Abdül YILMAZ, “Leziz menümüz günlük olarak hazırlandığından dolayı değişiyor, siz değerli misafirlerimize, 3 farklı menü seçme olasılığı sunmaya özen gösteriyoruz. Musakka, barbunya, biber dolma, ıspanak kavurma gibi sağlıklı sebze yemeklerinin de çıktığı bu mutfakta, damak tadınıza şölen yaşatacak et yemeklerimizi de muhakkak tatmalısınız. Ayrıca efsane fırın sütlacımızı mutlaka denemelisiniz” diyerek müşterilerine ev yemeği tadında lezzetler hazırladıklarının altını çiziyor. 

 

“Siparişleriniz de özenle hazırlanıyor” 

D6 Yörük Sofrası sahibi Abdül YILMAZ, “Anne yemeklerini özleyenlere, dürümden, kebaptan, fast food’ dan sıkılanlara, sıcak yemeğe, bir tas çorbaya hasret kalanlara her gün yeni liste hazırlıyoruz. Anneniz taptaze malzemelerle mutfakta yemek pişiriyormuş kadar lezzetli yemeklerimiz, tadılmaya değerdir. Çorbadan, tatlıya kadar karnınızı afiyetle doyurabilirsiniz. İsterseniz ev ve işyerinize gel al servis hizmetimiz ile sipariş edebilirsiniz. Türk mutfağı yemeklerinin en sevilenlerini, en çok yapılanlarını pişiriyoruz. Mis gibi çorbalardan, zeytinyağlılara, et ve tavuk yemeklerinden sebze ve tatlılara, çocukluğumuzdan beri çok severek yediğimiz Türk mutfağı lezzetlerini evde hazırladığınız hijyen kuralları ile günlük hazırlıyoruz. Gönül rahattlığı ile bizi tercih edebilirsiniz” dedi. 

HABER: Filiz KELEŞ


Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.