Dünyaca Ünlü Pasta Şefi “Antonio Bachour”un imza reçeteleri artık Espressolab’de..

Reçetelerinden en özel tatların eğitimini alan Espressolab şefleri, bu tarifleri bundan böyle Espressolab Roastery ve Caddebostan mağazalarında 15 Temmuz’da misafirleriyle buluşturacak...

Dünyaca Ünlü Pasta Şefi “Antonio Bachour”un imza reçeteleri artık Espressolab’de..

Gurme kahve kültürünü dünyanın dört bir yanındaki kahve severlerle buluşturan Türkiye’nin en yenilikçi 3. nesil kahve zinciri olan Espressolab,  “Dünyanın En İyi Pasta Şefi” ödülünün sahibi Amerikalı şef Antonio Bachour’u Espressolab Roastery’de ağırladı. Antonio Bachour’un

Reçetelerinden en özel tatların eğitimini alan Espressolab şefleri, bu tarifleri bundan böyle Espressolab Roastery ve Caddebostan mağazalarında 15 Temmuz’da misafirleriyle buluşturacak.

Yerli ve milli bir marka olarak 3. nesil kahve akımının dünyadaki önemli temsilcilerinden biri haline gelen Espressolab, 2018 yılında The Best Chef Awards’ta “Dünyanın En İyi Pasta Şefi” ödülüne layık görülen ve 2019’da Esquire Dergisi tarafından “2019’un Pasta Şefi” olarak ödüllendirilen dünyaca ünlü pasta şefi Antonio Bachour ile bir iş birliğine imza attı. Bu kapsamda Antonio Bachour, pastacılık ve hamur işi lezzet çıtasını yükseltecek 5 özel reçetesinin inceliklerini Espressolab şeflerine Merter Roastery’de 4 gün süren eğitimlerle aktardı.

Yenilikçi iş modelini hem yurt içinde hem de yurt dışındaki mağazalarında uygulamaya devam eden, alanında uzman şefleri ile tatlıdan sandviçe tazeliği ve lezzeti ön planda tuttuğu yeni ürünleriyle bakery deneyimini yepyeni bir boyuta taşıyan Espressolab, Antonio Bachour’un eşsiz beş tarifini menüsüne ekledi. Bu eşsiz beş tarif 15 Temmuz’da Espressolab Roastery ve Caddebostan mağazalarında satışa sunulacak.

 

 


Tarih: 07.07.2023 10:44
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.