Tarih: 13.12.2023 19:03

Emirdağ Kadın Kültür Evi Birbirinden Farklı Etkinliklere Ev Sahipliği Yapmaya Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’nun kadınlarımızın hizmetine sunduğu Emirdağ Kadın Kültür Evi birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.
Her çarşamba olduğu gibi bu hafta da Emirdağ Kadın Kültür Evi’nde bir araya gelen kadınlarımız Vaizemiz Eda Nur Aydın’ın katılımlarıyla Filistinli kardeşlerimiz için dua ettiler. Akabinde toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla kadınlarımıza ‘İklim Değişikliği ve Anneler’ konulu eğitim semineri verildi.
Ardından Kadın Kültür Evi’nde bir araya gelen kadınlarımız çarşamba günlerinin klasiği olan örgü günü etkinliğinde çay, mutfak atölyemizin ikramları ve sohbet eşliğinde el işlerini yaptılar.
Çocuklarımız ise Oyun Odasında Ecem Göktaş’ın önderliğinde birbirinden farklı etkinliklerle gönüllerince eğlendiler.
Emirdağ Kadın Kültür Evi’ndeki programlara katılan kadınlarımız kendilerine değer veren bir Belediye Başkanları olduğu için şanslı olduklarını belirterek bu güzel hizmetler için Belediye Başkanımız Serkan Koyuncu’ya teşekkür ettiler.
Düzenlenen programlara katılmak ve programlar hakkında detaylı bilgi almak için Emirdağ Kadın Kültür Evi’ni ziyaret edebilirsiniz.

Afyonkarahisar,Emirdağ Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —