Tarih: 23.01.2022 00:40

Enerji tasarrufu evlerden başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Her yıl Ocak ayının ikinci haftası ülkemizde enerji tasarrufu haftası olarak kutlanıyor.

Enerji kaynakları giderek tükenirken, mevcut kaynakları kullanmada sorumlu davranmak zorunluluk olarak öne çıkıyor. Kullanıcıların ihtiyaç beklentilerine göre anahtar ve prizler geliştiren Günsan Elektrik,  tasarımlarıyla enerji verimliliğini artırmanın mümkün olduğunu vurguluyor.

 

Günsan Elektrik, Ocak ayının ikinci haftasında Enerji Tasarrufu Haftası  kapsamında enerji kaynaklarını verimli kullanmanın önemini yeniden hatırlatıyor.  Bütçelere katkı sağlayan akıllı ürünler geliştiren Günsan Elektrik; evlerden tesislere, her yerde enerjinin verimli kullanılmasını ve tasarrufu teşvik ediyor. Günsan Elektrik yetkilileri enerjiyi verimli kullanmaya yönelik bazı önerileri şöyle sıralıyor;

 

Evde enerji verimliliğini artıracak öneriler

 

 

 

 

 

 

 

 

Hem zaman hem enerji tasarrufu

Günsan Elektrik, enerji tasarrufu sağlayan çevre dostu ürünlerinden Eqona 2 USB’li şarj prizi ve Visage 2 USB’li topraklı prizi ile enerji verimliliğini artırmanın mümkün olduğuna dikkat çekiyor. Ekstra bir güç adaptörüne gerek duymadan şarj etme imkânı sunan prizler, evde ya da bulunduğumuz her ortamda hem hayatı kolaylaştırıyor, hem de tasarruf sağlıyor. Günsan’ın Eqona 2 USB’li şarj prizi ve Visage 2 USB’li topraklı prizi, çift portuyla tüm elektronik cihazlar için adaptöre ihtiyaç duymadan, aynı anda hızlı şarj imkânı sağlıyor. Çocuk koruma özelliği de bulunan Visage 2 USB’li topraklı prizler, vidasız terminalleri ile kolayca monte edilebiliyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —