Erdoğan’dan Siyasetçilere Uyarı, "Nefret ve Kavgadan Uzak Durun"

Erdoğan, bu tür siyasetin toplumda derin yaralar açtığını ve siyasetçilerin bu durumu görerek ona göre hareket etmeleri gerektiğini belirtti.

Erdoğan’dan Siyasetçilere Uyarı,

Erdoğan’dan Siyasetçilere Uyarı, "Nefret ve Kavgadan Uzak Durun"

NEFRET VE KAVGA SİYASETİNİN ZARARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, son dönemde artan nefret ve kavga siyasetinin demokrasimize ve milletimize hiçbir fayda sağlamadığını vurguladı. Erdoğan, bu tür siyasetin toplumda derin yaralar açtığını ve siyasetçilerin bu durumu görerek ona göre hareket etmeleri gerektiğini belirtti.

MİLLETİN AFFETMEYECEĞİ TUTUMLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, millete hakaret edenleri ve onları kahramanlaştıranları milletin asla affetmeyeceğini söyledi. Türkiye'ye karşı karanlık senaryolarda bilerek ya da bilmeyerek rol alanların da bu necip millet tarafından affedilmeyeceğini ifade etti.

İŞ BİRLİĞİ VE DİYALOĞUN ÖNEMİ

Erdoğan, bölgemizi saran istikrarsızlık ve çatışma iklimine dikkat çekerek, özellikle siyaset alanında nezakete, iş birliğine ve diyaloğa her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi. Gerilimi tırmandıran ve kutuplaşmayı derinleştiren her türlü yaklaşımı reddettiklerini söyledi.

SORUMLULUK VURGUSU

Cumhurbaşkanı, bu süreçte üzerlerine düşeni yapmaya devam edeceklerini belirterek, 85 milyonun fertleri arasında nifak duvarları örmeye çalışan her türlü tutuma karşı duracaklarını kaydetti.

Haber: Muhammed Mustafa KARAYÜN


Tarih: 03.09.2024 11:13
  • Çarşamba 28 ° / 21.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 29.4 ° / 21.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 28.9 ° / 22.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.