Erol; Başarılarını Takip Ettiğimiz Bir Kişi

Büyükçekmece’nin tanınmış iş adamlarından Recep Erol, beraberinde bir heyetle Esenyurt SGK Merkez müdürü Hasan Türkan’ı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu…

Erol; Başarılarını Takip Ettiğimiz Bir Kişi

 

Erol; Başarılarını Takip Ettiğimiz Bir Kişi

Büyükçekmece’nin tanınmış iş adamlarından Recep Erol, beraberinde bir heyetle Esenyurt SGK Merkez müdürü Hasan Türkan’ı hayırlı olsun ziyaretinde bulundu…

Büyükçekmece ve İstanbul’un yakından tanıdığı İBB eski meclis üyelerinden siyasetçi işadamı Mali Müşavir Recep Erol, Esenyurt SGK Merkez müdürlüğüne yeni atanan Hasan Türkan’ı beraberinde bir heyet ile ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarete bölgenin tanınmış siyasetçi iş adamları Mustafa Albayrak, Orhan Şahin, Mustafa Uçar,  Nadir Saatçioğlu, Mehmet Özgü katılım sağladı.

“Erol, Başarıları Daim Olsun”

İstanbul Büyükşehir ve Büyükçekmece eski belediye meclis üyelerinden siyasetçi işadamı Mali Müşavir Recep Erol; Hasan Türkan bizim eski arkadaşımız ve dostumuzdur. Uzun yıllar SGK camiasında çok önemli hizmetlere imzasını atıyordu ve bizde bu başarılarını takip ediyorduk. İstanbul İl müdür yardımcılığı görevinde iken, Esenyurt SGK merkez müdürü olarak atanmasına çok sevindik. Bugün buraya birbirinden değerli arkadaşlarım ile kendisini makamında ziyaret etmekten onur duyduk. Yıllardır başarılarını takip ettiğimiz Hasan Türkan’a başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum dedi.

“Türkan, Amacımız Vatandaşa En iyi Hizmeti Sunmaktır”

Çalıştığı kurumlarda başarılarından sıkça söz ettiren, SGK İstanbul il müdür yardımcısı iken Esenyurt SGK Merkez müdürlüğüne atanan Hasan Türkan, amacımız ve hedefimiz vatandaşa en iyi hizmeti sunarak, mutlu bireyler oluşturmaktır. Bugün burada bize hayırlı olsun ziyaretinde bulunan kadim dostumuz siyasetçi işadamı mali müşavir Recep Erol ve beraberindeki heyete çok teşekkür ediyorum. Geçmişte Esenyurt’ta müdür yardımcısı olarak görev yapmıştım. Kurumun işleyişini ve yapısını çok iyi biliyorum.  Esenyurt SGK olarak, 3 ilçeye bakıyoruz. Esenyurt, Beylikdüzü ve Büyükçekmece ancak bazı iş ve işlemlerde ise 6 ilçenin (Esenyurt, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Silivri, Avcılar, Çatalca)  işlerini yürütüyoruz. Müdürlüğümüzden günlük 4000 ila 4500 kişi aralığında vatandaşımız hizmet talebinde bulunmaktadır. Vatandaşın iş ve işlemlerine hızlı çözüm üreten mükemmel bir kadromuz var dedi.

Hasan Türkan Kimdir?

1980 Iğdır - Tuzluca doğumlu, evli 2 çocuk babası ve iyi bir aile reisi olan Hasan Türkan; 2001 yılında Bakırköy SGK Müdürlüğünde işe başladı. Çeşitli kurumlar da Kontrol memurluğu ve Sosyal Güvenlik denetmenliği yaptı. Küçükçekmece ve Esenyurt’ta SGM’de müdür yardımcılığı, Küçükçekmece, Çerkezköy, Çorlu ve Bağcılarda SGK Merkez müdürlüğü yaptı. İstanbul Sosyal Güvenlik il müdür yardımcılığı yaptı. 01 Eylül 2022 itibari ile SGK Esenyurt ilçe müdürlüğüne atandı. 


Tarih: 27.11.2022 14:13
  • Çarşamba 23.2 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 24.5 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Cuma 26.2 ° / 19.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.