Esenyurt’ta Yeşilçam Rüzgarı Esiyor

Esenyurt’ta Açık Hava Sinema Günleri “Neşeli Günler” ile başladı…

Esenyurt’ta Yeşilçam Rüzgarı Esiyor

Esenyurt’ta Yeşilçam Rüzgarı Esiyor

Esenyurt’ta Açık Hava Sinema Günleri “Neşeli Günler” ile başladı…

Yeşilçam klasiği filmler, Açık Hava Sinema Günleri kapsamında Esenyurt'ta vatandaşlara sunuldu. Etkinlikte, bir döneme damgasını vuran “Neşeli Günler” filmi, Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer'in katılımıyla gösterildi. Münir Özkul, Adile Naşit ve Şener Şen’in başrollerini paylaştığı bu unutulmaz yapıt, geniş bir izleyici kitlesi tarafından, ücretsiz patlamış mısır eşliğinde izlendi. Necmettin Erbakan Parkı ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen sinema günleri, kültürel etkinliklerin özlendiği bir ortamda büyük beğeni topladı.

ESENYURT’TA İHMAL EDİLEN KÜLTÜR VE SANATI YENİDEN CANLANDIRACAĞIZ

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, etkinlikte yaptığı konuşmada, Esenyurt’u bir kültür ve sanat başkenti yapma kararlılığını dile getirdi. Başkan Özer, “Film festivalleri düzenliyoruz, çeşitli etkinlikler yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Kültür ve sanat alanında daha önce ihmal edilen bir boşluğu dolduracağız. Özellikle çocuklarımızın kültür ve sanatla iç içe olmaları bizim için çok önemli. Esenyurt bu tür etkinlikleri hak ediyor ve biz bu eksiklikleri gidereceğiz” şeklinde konuştu.

BU TÜR ETKİNLİKLERİ SÜRDÜRECEĞİZ

Başkan Özer, Esenyurt’u kültür ve sanat alanında ileriye taşıyacaklarını belirterek, “Şimdi açık hava sinema etkinliği başlattık ve bu tür etkinlikleri sürdüreceğiz. Sanatçılarımızı buraya getirerek sizlerle buluşturacağız. En büyük hedefimiz, Esenyurt’u kültür ve sanatın başkenti haline getirmek. Gelecekteki liderleri ve uzmanları yetiştirmek için çabalıyoruz” dedi.

Açık Hava Sinema Günleri, 4 Eylül tarihine kadar devam edecek ve her gün farklı noktalarda dört Yeşilçam klasiği daha vatandaşlarla buluşacak.

Haber: Ahmet KARAYÜN 


Tarih: 02.09.2024 15:29
  • Cuma 28.9 ° / 22.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 24.9 ° / 20.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 30 ° / 19.9 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.